Værktøjsfri makeup

Har du nogensinde prøvet at lægge makeup uden en makeupsvamp eller –børste? Det er ikke så svært som du sikker sidder og tror. Læs videre for at finde ud af hvordan.

Vi har altid så travlt. Vi har aldrig tid til at spise ordentlig morgenmad eller lægge den perfekte makeup. Modsat hvad de fleste kvinder tror kan man faktisk godt lægge fantastisk makeup på tre minutter. Men hvordan er det muligt?

Natural style

Først og fremmest skal du overveje hvilke regler der er på din arbejdsplads eller i din skole. Det er ofte for vovende og upassende at have falske vipper og glimmerlæbestift på, så det første du skal gøre er at bruge lidt BB creme eller fugtighedscreme på dit ansigt. Sørg for at dække alle de tørre områder, såsom kinderne. På denne måde holder din foundation meget længere og du risikerer ikke at den falder af. Brug derefter en concealer med fuld dækning til at dække hudens misfarvninger. Sørg for at bruge en masse under øjnene for at dække de mørke rande. Du kan godt bruge foundation, men kun der hvor hudens tone ikke er helt jævn. Brug fingrene fremfor en børste. Du vil blive overrasket over hvor nemt det er at blende produktet ind i huden. Dub din foundation let for at skabe en airbrush effekt. Brug en primer på læberne for at låse fugtigheden fast og gøre din læbestifts farve lidt mere intens. Hvis du ikke bruger en masse øjenmakeup kan du fremhæve læberne og kinderne i stedet. Brug lidt blush på kindæblerne – med fingrene. Dub det fremfor at gnide i det. Hvis det interesserer kan du bruge det samme produkt som du har brugt på læberne i øjnenes yderste hjørner. På denne måde skaber du et mere balanceret og harmonisk look. Der er intet værre en læbestift som ikke passer til ens blush. Glem ikke at lægge et tyndt lag klassisk, sort mascara på vipperne over og under øjnene. Denne slags makeup tager kun et par minutter og ser alligevel utroligt smigrende ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *