Dr Irena Eris’ ProVoke serie: provokerende makeupkollektion

Dr Irena Eris’ ProVoke serie udkom i Forår/Sommer 2015. Serien indeholder tre produkter som alle kan bruges til forskellige formål. Læs videre for at lære mere om ProVoke og hvordan de forskellige produkter kan bruges.

ProVoke kosmetikprodukter købes i elegante, små, hvide bokse som kan lukkes med et klik. Det specielle ved kollektionen er at hvert eneste produkt kan bruges på så mange forskellige måder. Highlighter kan for eksempel bruges som øjenskygge og blush kan bruges på læberne. Kosmetikprodukter skal som regel anvendes på læberne, kinderne, og øjenlågene med en makeupbørste eller en fingerspids. Børster sælges separat. Hvilke kosmetikprodukter udgår en del af Dr Irena Eris’ ProVoke kollektion?

Champagne Rose1

Det første produkt er en pudder til øjnene og kinderne. Dette produkt presses først og arrangeres derefter som en roset. Hver eneste nuancer kan bruges for sig selv, enten som øjenskygge eller kindpudder. Rosetten indeholder tre forskellige farver: lys pink, orange, og écru. Disse farver gør det muligt at give huden et frisk, opaliserende look. Den specielle ultra-sheer formular udglatter teinten. Eye & Cheek ProVoke Rosetten indeholder otte gram pudder.

Det andet produkt er en kombineret øjenskygge og blush. I boksen kan du finde et kosmetikprodukt i form af en lille bunke roser i nuancen Tea Rose. Du kan selvfølgelig enten bruge produktet på øjenlågene for at skabe en nude effekt eller bruge det som blush for at skulpturere ansigtet. Du kan både bruge produktet tørt og vådt. Dette Dr Irena Eris produkt har en let, pudderagtig konsistens. Produktet er nemt at bruge og holder i mange timer.

Eye & Cheek ProVoke

Det tredje og sidste produkt fra ProVoke serien er en øjenskygge og highlighter. Når man først ser på æsken minder den meget om de to fornævnte kosmetikprodukter. Dette produkt kan kun købes i nuancen Champagne Rose. Du kan både bruge produktet som øjenskygge på øjenlågene og highlighter på kinderne eller under øjenbrynene. Ligesom den kombinerede øjenskygge og blush kan du både bruge produktet tørt og vådt. Produktet har en pudderagtig konsistens og er, ligesom de andre produkter i serien, nemt at bruge.

ProVokeTeaRose

Tea Rose og Champagne Rose indeholder begge fire gram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *