Få dit ungdommelige look tilbage med Dermikas kosmetikserie Biogeniq

Er det muligt at bevare det unge, pæne look når man kommer op i alderen? Det er selvfølgelig noget af en udfordring, men det kan lade sig gøre. Med Biogeniq cremer fra Dermika kan du med lethed forsvare huden mod aldringsprocessen.

Biogeniq kollektionen indeholder otte forskellige produkter som primært er udviklet til folk i alderen 35 – 60. Målet med disse produkter er at modvirke rynker og dermed udglatte ansigtshuden. Derudover har Dermika kosmetikprodukter en styrkende, fugtgivende, opstrammende, og ernærende effekt. Produkterne fra Biogeniq serien er: en bevarende ungdomscreme med solcreme faktor 15, en fugtgivende og styrkende dag- og natcreme, en ernærende rynkereducerende dag- og natcreme, en udglattende creme, en rynkecreme, en crememaske som reducerer de første aldringstegn, en styrkende rynkecreme, og en crememaske som reducerer rynker omkring øjnene.

dermika asd

Dermikas Biogeniq kollektion er fyldt med innovative ingredienser, såsom: ectoine, alge, arganolie, og planteekstrakter. Den første ingrediens, ectoine, er en syre med organiske oprindelser som findes i bakterier. Denne ingrediens forbedrer hudens udseende, udsætter aldringsprocessen, beskytter huden mod UV stråling, modvirker løs hud, og hjælper med at opstramme huden. Ectoine hjælper stort set med at forynge ansigtshuden. Den anden ingrediens, marinealge, hjælper med at give collagen og elastin produktion et boost. Derudover gør det huden stram og glad. Den tredje ingrediens, arganolie, ernærer huden med vitamin A og vitamin E som begge ernærer, fugtgiver, og genopbygger huden. Sidst, men ikke mindst, kommer planteekstrakterne fra, b.la, kaktus, kunai græs, citrus, og ginseng. Disse elementer genopbygger hudens fugtighed og stramhed. Derudover modvirker de også inflammation.

Dermika Biogeniq kosmetikprodukter pakkes ind i små hvide og grønne containere som minder om krukker. Krukkerne indeholder 50 ml og tuberne med crememasker indeholder 15 ml. Produkterne skal anvendes på tør, ren hud. Det anbefales at dubbe produktet ind i huden med fingrene, da du på denne måde også giver ansigtshuden en massage, hvilket øger blodcirkulation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *