Hvordan lægger man den perfekte aften makeup?

Aftenmakeup skal være samtidigt være klassisk, elegant, og sexet. Looket er perfekt til begivenheder såsom bryllupper, gallafester, og fester i SoHo. Med de følgende enkle tricks kan du hurtigt blive din egen personlige makeup artist.

Før du går i gang med makeuppen er der et par grundlæggende regler du bør kende til. Det er meget vigtigt at forberede huden ordentligt. Brug en fugtighedscreme eller lotion og vent til huden har absorberet det helt. Brug derefter en primer så din makeup bliver på plads hele aftenen. Aftenlooket er mere vovende og meget stærkere end arbejdsmakeup – i stærk, kunstig belysning ser pudder og stærke øjne meget bedre ud. Afhængig af begivenheden kan du vælge at bruge falske vipper eller lidt glitter på kinderne. Skulpturer derefter ansigtet med lidt bronzer og blush. Glem ikke læberne! Hvis du fremhæver dine øjne bør du bruge nude læbemakeup og hvis du har naturligt udseende øjne bør du bruge fremtrædende læbemakeup.

MakeUpNight1

Rækkefølgen er utroligt vigtig. Brug en fugtighedscreme og foundation først. Brug derefter en concealer til at dække hudens ufuldkommenheder og sæt det hele på plads med presset pudder. Sidst men ikke mindst: blush, bronzer, og highlighter.

Den bedste stil til øjenmakeup er smokey eye. Brug den lyseste øjenskygge midt på øjenlåget og en mørkere øjenskygge ovenpå øjenæblet. Tegn derefter en sort linje på vippelinjen for at give øjnene mere dybde. Sidst men ikke mindst kan du aldrig gå galt med sort mascara og falske øjenvipper.

Fugt altid dine læber med læbepomade før du bruger læbestift. På denne måde sørger du for at læbestiften ikke tørrer ud og at farven holder længere. Brug lidt læbeglos midt på læberne for at få dem til at se større ud.

Du kan bruge en speciel spray som får makeuppen til at holde hele aftenen. Dette anbefales især hvis det er varmt og fugtigt udenfor, da du højst sandsynligt vil komme til at svede. Med det er din makeup færdig. Hav en fantastisk aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *