Trin-for-trin ombré hår

Hårfjernelse med voks er en af de semipermanente metoder som gør det muligt at fjerne uønsket kropshår. Den største fordel ved denne type behandling er at den kan bruges af alle, uanset alder, køn, og kropsdel. Derudover spiller hudtype ingen rolle, selvom folk med sensitiv eller allergisk hud bør overveje at der kan opstå irriterende vækster. På trods af alle de positive sider skal man huske på at der er visse regler indenfor voksning.

Først og fremmest er det vigtigt at rense og eksfoliere huden. Det er vigtigt at affedte hud på kroppen og ansigtet for at rense og eksfoliere det. På denne måde eliminerer man alle hudens urenheder i form af døde hudceller og snavs som kroppen har akkumuleret. Når voksbehandlingen er færdig er der stor chance for at huden på kroppen og ansigtet bliver irriteret. Alle disse hudreaktioner kan dog lindres ved hjælp af fugtgivende salver samt brug af aloe olie. Voksstripperne sælges ofte sammen med cremer som lindrer rødhed og tørhed i huden. Derudover er det også vigtigt at få en voksbehandling regelmæssigt – for eksempel hver tredje eller fjerde uge. Skønhedsbehandlingen kan selvfølgelig udføres oftere, hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt at indse at resultaterne varer længere hvis man har lyse hår. Sorte, tykke hår har nemlig tendens til at modstå hårfjernelse og folk med denne hårtype bliver derfor nødt til at få voksbehandlinger oftere.

Ombre1

Der er desværre visse kontraindikationer med hensyn til voksbehandlinger. Det anbefales at folk som døjer med forstørrede kapillærer, åreknuder, og voksallergier holder sig fra voksbehandlinger. Derudover bør man også overveje andre hårfjernelsesmetoder hvis man har inflammerede follikler, dermatitis, eller acne. Sidst, men ikke mindst, er det forbudt at bruge voksbehandlinger lige efter at man har været i solen.

Hvordan undgår man at begå fejl når man bruger voksbehandlinger? En af de vigtigste ting er at tjekke vokstemperaturen på håndleddet får at undgå forbrændinger. Mange problemer har med voksstrippenes anvendelse at gøre. Hvis strippen ikke er godt klæbet fast på hvert eneste uønskede hår bliver du nødt til at gentage processen, hvilken skader huden samt spilder voks og tid. Af samme grund skal voksstrippene hives af mod hårets vækstretning. På denne måde river man nemlig hårene ud med rødderne. Noget andet der er værd at huske er at stramme huden godt når strippen hives af. Hvis du ikke hiver strippen ordentligt af kan det nemlig skabe blå mærker. Undlad aldrig at bruge en fugtgivende balsam eller lindrende olie når du er færdig med voksbehandlingen. Det er utroligt vigtigt at dække huden med en lindrende creme umiddelbart lige efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *