Nanoil Hair Volume Enhancer til ekstrem volumen på ingen tid

Du har sikkert prøvet mange produkter der skal løfte hårets rødder, men ingen har virket godt på dit hår. Fladt og slapt hår behøver ikke længere være et problem. Vælg Nanoil Hair Volume Enhancer for at nyde opløftet og fyldigt hår i flere timer!

Nanoil er et brand, der har overrasket os med kosmetik med fantastiske ingredienser flere gange. Endnu engang er vi altså imponerede. Deres nye produkt er elsket af forbrugere såvel som hårspecialister der, trods alt, kun bruger produktet af topkvalitet. En bred vifte af Nanoils styling-, volumenboostende og varmebeskyttende sprays får de højeste bedømmelser online. Læs mere om Nanoils volumenboostende spray til håret!

Nanoil Hair Volume Enhancer – få hurtig og maksimal volumen

Nanoils volumenforstærker er en multitasker, der ikke blot giver et omgående løft af rødderne men også sørger for, at håret er optimalt fugtet og næret. Den anbefales til alle hårtyper og teksturer: Tyk og tungt, sundt, ekstremt skadet, fint og tyndt, eller fedtet. Denne milde formel overbebyrder ikke håret men fremhæver fantastisk volumen, der bliver i mange timer.

De omhyggeligt udvalgte ingredienser garanterer sund glans og fylde. Det er det eneste volumen-boostende produkt, der leverer form og samtidig beskyttelse mod miljømæssige faktorer, f.eks. vind, frost, regn og stærk sol. Nanoil Hair Volume Enhancer tilbyder fantastisk lethed og fleksbilitet, får håret til at tage sig bedst ud, og forbedrer dets tilstand efter første påføring.

spray til fyldigere hår nanoil

Hvad gør Nanoil Hair Volume Enhancer?

Denne volumen-boostende spray bringer mange fordele:

 • giver et boost til rødderne
 • tilføjer omgående form til håret
 • får håret til at se tykkere ud
 • fugter og genopliver
 • virker godt på alle hårtyper og teksturer
 • udglatter håret, gør det nemmere at frisere og style
 • fremmer glans og nærer under stylingrutinen
 • holder længe, har en overkommelig pris og dufter fantastisk

Denne letanvendelige volumenspray er et fantastisk valg for alle, der vil skrue op for hårets fylde. Formlen tynger ikke, tørrer ikke ud eller klistrer til håret. I stedet nærer Nanoil i dybden og beskytter mod skader.

Nanoil volume enhancer – hvordan bruger jeg den?

Du kan bruge den på forskellige måder, afhængig af din situation. Hvis du er på farten og kun har kort tid, så gør dit hår vådt, brug Nanoils spray, friser håret og føntør det. Har du god tid? Så vask håret, påfør sprayen og lad håret tørre naturligt. Når du sprayer det på, tager curlers i håret eller laver en løs knold og sover med det, så kan du få masser af krøller om morgenen. Du kan også brug Nanoil på tørt hår, men effekterne er bedst når håret er fugtigt. Et kort øjeblik er nok til kunne prale af et fyldigt, lækkert look!

Nanoil Hair Volume Enhancer – formel

Alle fordelene kommer fra den fantastiske blanding af ingredienser, der er beregnet til hårpleje og geoplivning af håret.

 • Hvedeproteiner styrker de indre strukturer for at gøre håret tykkere, stærkere og langt nemmere at style, samt frit for statisk elektricitet og krus.
 • Keratin i hydrolyseret form får håret til at tage sig bedst ud.
 • Panthenol – også kendt som provitamin B5 – nærer og fugter, tæmmer de mest viltre lokker, stopper håret fra at filtre, bekæmper krus og statisk elektricitet, og øger glans og jævnhed.

Volumenforstærkeren fra Nanoil får omgående håret til at se tykkere ud ved at tilføje fylde. Det forbedrer hårets tilstand og udseende, og skærmer det mod eksterne forhold, mens håret stadig er smidigt, jævnt og glansfuldt. Med Nanoil Hair Volume Enhancer kan du prale af en flot frisure hele dagen. Den vægtløse, ikke-tyngende spray er fantastisk mod statisk elektricitet og til at give fugt.

 

Hvor kan man købe Nanoil Hair Volume Enhancer?

Alle Nanoil-produkter er tilgængelige på www.nanoil.dk. Besøg hjemmesiden for at lære mere om produkterne og byg dit eget skønhedskit, der får dig til at føle dig ekstra særlig. Bestil en ordre og få den hurtigt leveret til den valgte adresse.