Metallisk makeup med Pure Color Gelée Powder EyeShadow

Individuelle øjenskygger fra Estée Lauder karakteriseres af deres metalliske farver og robuste overflader. Skyggerne sælges i små, kompakte bokse med klik-luk. Indeni disse bokse vil du både finde et spejl og en applikator med en hvid makeupsvamp. Derudover kan Estée Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadows købes i fire forskellige farver: Cyber Teal, Cyber Gold, Cyber Silver, og Cyber Copper. Skyggerne vejer 3.8 gram.

Pure Color Gelée Powder1

Dette Estée Lauder produkt kan anvendes på to forskellige måder. Hvis du gerne vil give dine øjne mere dybde og udtryksfuldhed skal du dyppe applikatoren i vand. På denne måde får øjenskyggen et mere intenst, metallisk finish.

Pure Color Gelée Powder EyeShadow fra Estée Lauder har en pudder- og gelagtig konsistens. Af denne grund er produktet utroligt nemt at bruge. Det samler sig ikke rundt i kanterne og løber ikke af hen ad dagen. Skyggerne er oftalmologisk testede og indeholder ikke parfume. Af denne grund kan produktet bruges af alle, selv folk med sensitiv øjenhud og kontaktlinser.

Øjenmakeup med Pure Color Gelée Powder EyeShadow fra Estée Lauder

Ved hjælp af et enkelt øjenskyggeprodukt fra Estée Lauder kan du lægge den perfekte øjenmakeup. Læg et lag makeupbase på dine øjenlåg når du har renset dit ansigt. På denne måde holder produktet meget længere. Vælg derefter den øjenskygge som passer bedst til dig og anvend den på hele øjenlåget med den tåre applikator. Gør derefter applikatoren fugtig og anvend lidt øjenskygge i øjnenes ydre hjørner. Det er uden tvivl den nemmeste måde at skabe smokey eye looket. Brug en highlighter, concealer, eller lysere øjenskygge i øjnenes indre hjørner og under øjet for at få øjnene til at se større og mere åbne ud. Læg derefter mascara på øjenvipperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *