Bourjois Little Round Pot – den bedste blush nogensinde!

For et par måneder siden var jeg på jagt efter den perfekte blush. Jeg lægger som regel min makeup tidligt om morgenen og har ikke tid til at gå ind med touch-ups før jeg er hjemme igen. Derfor var det vigtigt for mig at finde en blush som kunne holde dagen lang og ikke fik mig til at ligne en der var dødtræt sidst på dagen. Som anbefaling fik jeg af mange af jer Bourjois Little Round Pot Blush. Til at starte med var jeg ret så skeptisk men alle mine bekymringer fordampede lige så snart jeg prøvede produktet i hjørnet i min lokale Sephora. Jeg valgte nuancen Rose Ambre da den står rigtigt godt til min hud. Produktet købes i en lille, pink boks som kan klikkes lukket.

Bourjois 2

Det er et bagt produkt som indeholder relativt mange pigmenter. Da jeg valgte min blush prøvede jeg selvfølgelig også nogle andre nuancer og lagde mærke til at nogle af dem ikke indeholdt specielt mange pigmenter. Det problem har jeg dog ikke med Rose Ambre – ét lag er længe nok til at skabe det sundt udseende look vi alle er ude efter. Jeg kan ærligt sige at den holder hele dagen og jeg har modtaget adskillige komplimenter på vej hjem fra arbejde. Det er næsten umuligt at bruge hele produktet. Nu har jeg brugt den i godt 5 uger og den viser stadig ikke tegn på det. Selvom min Bourjois Blush var 2 år gammel ville jeg nødigt smide den ud.

Jeg har dog hørt at den tørrer ud relativt hurtigt selvom den holder længe. Ikke desto mindre er det en super god blush til prisen. Jeg har hørt at Bourjois ejer Chanel og at deres blush produkter derfor er identiske – lige bortset fra med hensyn til prisen. Jeg er stor fan af produktets størrelse og den tilhørende lille børste. Jeg blev dybt imponeret over hvor godt denne blush smelter ind i huden og giver den et glimtende, sundt, og naturligt look. Blush er som regel parfumefri, men Little Round Pot dufter som roser med eksotiske krydderier. Det er kun en svag duft, hvilket er dejligt. Hvis du er på udkig efter den perfekte blush bør du uden tvivl prøve dig frem med Little Round Pot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *