Nanoil. Er det den bedste hårbalsam med flydende silke?

Flydende silke er en af løsningerne til succesfuld hårpleje. Vidste du, at mange piger prøver at gnide det ind i håret, men når det bruges alene, kan flydende silke aldrig give dig lige så meget som en god balsam. Men hvilken hårbalsam er højst bedømt?

Den tofasede balsam fra Nanoil er beriget med flydende silke og er nu helt fremme som en af de bedstsælgende hårplejeprodukter. Fortsæt med at læse for at lære hvordan denne fjerlette behandling virker.

Nanoil hårbalsam med flydende silke | FANTASTISK TOFASET HÅRPLEJEPRODUKT

Det er uden tvivl super nemt at bruge Nanoil tofaset hårbalsam da det ikke kræver nogen rens. Du kan påføre det på næsten ingen tid: Bare tag den, ryst flasken og spray langs længden af håret med balsammen. De små silkeproteiner gør det fantastisk: De udglatter omgående og tilføjer glans til håret, forbedrer udseendet og styrker håret dag efter dag.

Tofasede balsammer er exceptionelle produkter der kombinerer kraften ved lette næringsstoffer, som hurtigt trænger ud, med beskyttende ingredienser der fremmer udseendet. Teksturen med vand og olie tillader balsammen at levere bedre resultater og være effektiv.

Nanoil bedste leave in balsam til tørt hår med flydende silke

Nanoil hårbalsam med flydende silke | HVILKE HÅRTYPE ER DET BEREGNET TIL?

Denne balsam er beriget med flydende silke og markedsføres til groft, stift og glansløst hår der er ustyrligt. Sådan et hår vil helt sikkert kunne bruge en ekstra portion proteiner, som er det flydende silke – er i stand til at styrke, nære og forskønne.

Hårbalsammen med flydende silke lanceret af Nanoil er mild, men reparerer i dybden og kan trænge ind i hårets skaft for at levere næringsstoffer præcis der hvor de bedst kan bruges. Med dette produkt får du glansfuldt, blødt og tæmmet hår på ingen tid. Vidste du, at silke også er godt til at vedligeholde farven på farvet hår? Udover dette, virker det også til at være en god behandling for fint og delikat hår. Der er ingen tvivl om, at Nanoil Liquid Silke Hair Conditioner er perfekt til alle hårtyper.

Nanoil hårbalsam med flydende silke | INGREDIENSER

Udover den flydende silke, som gør håret glødende og forbedrer hydration, indeholder denne Nanoil hårbalsam også hvedeproteiner der er ansvarlige for at genoprette skadede hårstrukturer. En anden nøgleingrediens er panthenol, der også efterlader håret blødt og tilføjer mere form til hårets skaft. Sidst men ikke mindst, så er Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner formuelret med ingredienser der beskytter håret mod ekstreme temperaturer og UV-stråler.

Nanoil hårbalsam med flydende silke | RESULTATER

  • Blødt hår.
  • Letter børstning og vedligeholder hårfarven.
  • Beskyttelse mod UV og andre eksterne aggressorer.
  • Forbedret modstandskraft og elasticitet i håret.
  • Bekæmper kruset og statisk hår.

Nanoil hårbalsam med flydende silke | FORDELE FOR HÅRET

Det tager kun én gangs brug af Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner for at se at håret ser fantastisk ud, er behageligt at røre ved og glødende. Da lokkerne ikke længere er udsatte for statisk elektricitet eller krus, så er det langt nemmere at vedligeholde den ønskede frisure. Håret kan endelig håndteres og bliver ikke filtret. Efter et par uger er det tydeligt, at håret er blevet synligt stærkere. Det ser langt bedre ud – selv farven virker mere intens og dyb.

Nanoil hair conditioner with liquid silk | HVOR KAN DU KØBE DET?

De originale Nanoil hårplejeprodukter venter på dig i den officielle Nanoil e-shop. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere bliver prisen per produkt – selv forsendelsen er gratis. Gå ind på [nanoil.dk] og se hele produktserien, der er beregnet til ansigtet, håret og kroppen. Udvide dit arsenal af hårplejeprodukter med silke, og vælg silkeshampooen og silkehårmasken fra Nanoil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *