Chokoladebronzer – min nye favorit!

Jeg kan mærke efterårets ankomst i hele kroppen selvom det stadig er sommer. Nu ved jeg ikke om du har det på samme måde, men jeg er så klar til mørk chokolade når mine tanker falder på regn og kulde. Jeg er allerede godt i gang med at forberede min makeupsamling til efteråret – tag for eksempel sensommerudsalget i Sephora.

chocolatesoleil2

Der var rabatter over det hele og jeg har investeret i et produkt som forhåbentligt vil kunne hjælpe mig med at vedligeholde mit solbrune look. Bourjois Délice de Poudre ligner en chokoladebar og dufter ligesådan. Den kan købes i to nuancer: oliven til dybere hudtoner og lys til lysere hudtoner. Jeg har købt den mørkere nuance da jeg tænker at den vil være perfekt til konturering – og det er helt klart en af de bedste bronzere jeg nogensinde har ejet. Jeg var lange trofast fortaler for Nars Laguna, men denne chokoladebronzer er fantastisk. Jeg har hurtigt indset at der ikke skal meget produkt til for at opnå det bronzerede, naturlige look. Chokoladebronzeren er perfekt til at konturere kindbenene og kæben.

Den er mat men indeholder små gyldne pletter som subtilt oplyser hele ansigtet. Bronzeren sælges i kompakt, magnetisk pap. Indeni indpakningen kan man finde produktet som er udformet som en chokoladebar. Selvom indpakning og hele konceptet er fantastisk kunne man dog godt mangle et lille spejl og en børste så man kan gå ind med en touch-up hist og pist. Jeg har også lagt mærke til at man nemt bliver orange når man kommer til at bruge for meget bronzer. Alt i alt er jeg tilfreds med chokoladebaren. Den er billig og kan sagtens konkurrere med dens dyrere modparter. Hvis du ligesom mig elsker duften af chokolade vil du elske Délice de Poudre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *