Hvilken brynblyant er den mest anbefalede? Her er vores favoritter

Synes du det er svært at finde den bedste øjenbrynsblyant? Hvilken brynblyant er den mest anbefalede? Før du begynder at investere i en dyr brynblyant, er det værd at tjekke ranglisten nedenfor hvor vi giver vores bedste bud på brynblyanter af højeste kvalitet, holdbarhed og med de bedste resultater. Den bedste øjenbrynsblyant er derude, og venter på dig!

Hvilken slags resultater giver brynblyanten?

+ multifunktionel
+ hele brynmakeuppen kan laves ved at bruge et enkelt produkt
+ tegner yderligere hår
+ skaber den korrekte øjenbrynsform
+ utrolig præcis og handy
+ lille, let, passer i pungen

Mest anbefalede øjenbrynsblyanter. Her er vores favoritter

1. Nanobrow Eyebrow Pencil – den bedste brynblyant

blynsbryant nanobrow

En drømme-brynblyant! Fantastiske farver, blød konsistens, glider glat henover huden og leverer fænomenal makeup med præcision. Det er et produkt, der ofte fremhæves, og som bliver rost til skyerne af både almindelige shoppere og professionelle brynmakeup-artister. Produktet byder på fire dejlige raffinerede farver. De neutrale nuancer vil appellere til dem med kølig og varmtonet hud. Brynblyantens ultrafine spids vil hurtigt give dig ekspertise i at tegne ekstra små hår og camouflere sparsomme områder. Blyanten kan trækkes tilbage, så der er ingen grund til at spidse den. Formlen er meget effektiv, men hvad så med prisen? Glimrende! Vi har intet at klage over, så vi er ikkei tvivl, vi erklærer med fuld overbevisning: Nanobrow Eyebrow Pencil er den bedste brynblyant!

Officiel hjemmeside: www.nanobrow.dk

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Det er ikke det højest vurderede produkt i vores rangering, men det er … næsten perfekt! Alt andet ville da også være mærkeligt, når dette er en af de første udtræksblyanter udstyret med en børste, skabt af den berømte Anastasia Soare, en velkendt kosmetikproducent. Denne brynblyant anbefales af professionelle brynstylister: de er vilde med den, fordi den findes i hele tolv nuancer. Produktet, der er udgivet af “brow queen”, er en metode til at opnå en hurtig og smuk makeup. Dens blændende pigmentering, utrolige blødhed og langvarige resultater vil gøre dig henrykt. Brynmakeup lavet med Brow Wiz er bestemt meget præcis og professionel. Det er bare ærgerligt, at den er så dyrt.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Fenty Beauty er Rihannas stolthed og glæde. Hendes produkter fortjener en høj placering i vores rangering, da de absolut er af højeste kvalitet. Eftersom Ultra Fine Brow Pencil & Styler-blyanten er udgivet af en musikstjerne er den velkendt og anbefales ofte. Der er dog vigtigere aspekter at overveje end stjernens popularitet. Måske er det ikke den bedste brynblyant i vores rangering (dens pris er lidt af en diskvalificering), men den har stadig mange fordele, såsom et stort udvalg af farver (der er hele fjorten nuancer i alt), og formlen er vandfast og holdbar. Produktet er udstyret med en usædvanlig børste: den har intet at gøre med en spoolie. Dets form formodes at gøre blandingen af produktet lettere. Er det virkelig bedre og mere revolutionerende? Det må være en individuel vurdering.

4. CLINIQUE Quickliner til bryn

Dette er en god øjenbrynsblyant, som kan bruges ved meget følsom og let irritabel hud. Produktet lader dig tegne supertynde linjer, mens dets flotte pigmenter hjælper med at skabe et smukt og livligtlook. Denne brynblyant er ikke det foretrukne valg blandt mange brugere, hvilket er en skam, fordi resultaterne er ganske gode. Blyanten farver, laver fine streger og definerer bryn ganske godt. Dens behagelige formel bevarer det perfekte øjenbrynslook og holder det fejlfrit hele dagen lang. Og ligesom de foregående – skal denne blyant heller ikke spidses.

5. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

Benefit er en designerbrynsblyant, der gik viralt på sociale medier. Benefit-produkterne har fået ry for ret høj kvalitet og tilfredsstillende makeup-resultater. Denne brynblyant kom på vores rangering, fordi den er yderst holdbar og vandfast. Producenten påstår, at den kan klare helt op til 36 timer på huden… Det tror vi på, selvom vi nødigt vil undgå at fjerne makeup så længe. Nu da vi er ved makeupfjernelse -så er blyanten faktisk temmelig svær at fjerne, og du bliver nødt til at gnide din hud ret hårdt. En fordel er det brede udvalg af farver. Blyanten er desuden meget robust: du behøver ikke bekymre dig om, at den knækker. Selvom det ikke er den bedste øjenbrynsblyant, fortjener den sin plads på vores rangliste.

6. Urban Decay Brow Blade

Urban Decay er et mærke, der primært er kendt for strålende øjenskygger – deres paletter er velkendte over hele verden. Er deres brynblyant så ligeledes et kosmetisk hit? Selvom den befinder sig på sidstepladsen her, er den bestemt behagelig at bruge: Den meget bløde, lidt cremede spids er unik! Husk dog, at du ikke skal presse den for hårdt mod huden, da den desværre har let ved at knække. Urban Decay blyanten har en vandfast formel, mens dens spids er så tynd, at den giver mulighed for maksimal præcision. Prisen kunne være betydeligt lavere, især taget i betragtning at stiften ikke er særlig lang… Interessant nok er blyanten udstyret med en børste, ikke en spoolie. Vil den være nok til at blande linjerne ordentligt? Det er så en individuel sag.