RevitaLash vs. Nanolash

I dag er det tid til en sammenligning af to øjenvippebalsammer. For to måneder siden begyndte jeg at bruge RevitaLash – jeg var ekstremt håbefuld og drømte om lange, dukkeagtige vipper. Jeg brugte balsammen hver dag og sikrede at jeg gjorde det ordentligt hver eneste gang. Men hvilken forskel har to måneder gjort?

Desværre ikke den store forskel jeg havde håbet på. Jeg har langt fra opnået mine ønskeresultater. Mine vipper er korte og svage fordi jeg har haft extensions i over et år. Jeg kan se at mine vipper er blevet lidt stærkere, men ikke meget. Før jeg købte RevitaLash researchede jeg lidt på internettet og så at RevitaLash og Nanolash havde fået lignende ros online. Jeg valgte RevitaLash selvom mange sagde at det forårsager irritationer – hvilket jeg nu med sikkerhed kan sige at det gør.

nanolash_vs_revitalash

Efter to måneders skuffende brug bestemte jeg mig for at bytte RevitaLash ud med Nanolash. Jeg har kun brugt det et par dage men kan allerede sige at det er noget af en lettelse at slippe for den brændende følelse på øjenlågene hver eneste aften. Nanolash er meget mere skånsom mod øjnene, så de bliver ikke røde.

Det er ikke længe siden jeg begyndte at bruge Nanolash, men jeg har allerede lagt mærke til at mine vipper er mere glansfulde og mindre tilbøjelige til at falde ud når jeg tager min mascara af. Derudover er Nanolash billigere end RevitaLash, så hvis jeg ender med at blive en stor fan ville jeg have råd til en ny flaske. Det er helt vildt så meget øjenvippebalsammer koster – det er jo skørt et bruge €100 på et øjenprodukt, uanset om der er tale om mascara eller serum.

Jeg giver Nanolash to måneder til at overbevise mig om at købe mere. Producenten lover utrolige forbedringer indenfor de første 30 dage, så jeg tror ikke der går længe før jeg har den næste balsam med i posten. Del gerne dine erfaringer. Har du prøvet RevitaLash eller Nanolash før? Hvilke resultater opnåede du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *