Lash lift kits til hjemmet, der ikke skuffer. Tjek rangeringen af de bedste produkter

Naturlige øjenvipper, stærkt bukkede og løftede fra rødderne er drømmen for mange kvinder. Det kan opfyldes på en simpel måde – med øjenvippeløft og laminering. Hvad er det? Hvad består vippe laminering af og hvor lang tid tager det, og kan du laminere dine øjenvipper derhjemme? Tag et kig på ranglisten, der sammenligner de bedste lash lift og lamination kits, der gør behandlingen nemmere end nogensinde.

Lash lift og lamination – hvad indebærer det?

Skønhedsindustrien har skabt en række løsninger til kvinder, der ønsker at pleje deres udseende. Vi har kunnet drage fordel af lash lift og lamination, blandt andre behandlinger, i mange år nu. Hvad er disse behandlinger? De var før kendt under et helt andet navn. Den populære lash perm er dog blevet erstattet af den mere alsidige lash lift og lamination.

Hvad er et lash lift, hvor længe varer det og hvordan virker denne behandling? Det er en hurtig og ikke-invasiv metode til styling af øjenvipper, som har til formål at løfte dem ordentligt. Efter et lash lift, er vipperne løftet fra rødderne og bukket ordentligt i mange uger. Lash lift kræver specielle produkter, der gør det muligt at ændre formen på de naturlige vipper og tilføjer ekstra definition til øjnene.

Hvad består lash lamination af, hvor længe varer denne behandling, og hvad gør den værd at prøve? Denne behandling er ofte kombineret med et lash lift. Det giver mulighed for at styrke øjenvipperne, gøre dem mørkere og give dem næring. Efter lamineringen bliver øjenvipperne også visuelt tykkere. Dette er en ideel mulighed for kvinder der elsker deres naturlige øjenvipper. 

Mest interessante lash lift kits – top produktrangering

Det følgende udvalg kan hjælpe alle der leder efter at købe et professionelt lash lamination kit. Ranglisten inkluderer de bedste og mest interessante sæt på markedet. De blev nøje udvalgt under hensyntagen til deres priser, produktformler, antallet af mulige anvendelser, indhold og sværhedsgraden ved brug.

øjenvippeløft det bedste sæt

1. Nanolash lash lift and lamination kit

Nanolash mærket kommer med et komplet sæt til løft og laminering af øjenvipper. Kittet indeholder en bred vifte af produkter og tilbehør. Du får i alt 30 breve med lifting og lamination produkter, 10 for hver af de tre trin. Disse inkluderer henholdsvis en aktivator, en neutralisator og en keratin booster. Derudover kommer kittet med 3 par silikoneforme og 3 lash combs. 

Hvilke effekter giver sættet? Efter lash lift og lamination med kittet fra Nanolash, kan du regne med synligt bukkede, længere og løftede øjenvipper i op til 8 uger. Desuden bliver øjenvipperne meget fugtigere og sundere, takket være anvendelsen af specielt nærende ingredienser. Formlerne inkluderer hydrolyseret keratin, silke, arginin, panthenol, vindruekerneolie og lanolin. Øjenvippepleje kittet fra dette populære brand, indeholder også en kombination af olier – abessinisk, avocado og kokos.

2. Thuya eyelash lift kit

Et langvarigt og pålideligt lash lift? Resultaterne af et lash lift lavet med kittet fra Thuya, kan holde i op til 8 uger. Ved brug af sættet kan du forvente at dine øjenvipper vil løftes fra rødderne, bliver synligt mørkere og meget bukkede.

Hvad kan findes inde i sættet? Først og fremmest leverer producenten et betydeligt udbud af produkter. Sættet indeholder tre flasker á 15 milliliter hver. De indeholder perming gel, neutralisator samt lifting glue. Derudover indeholder sættet et par silikoneforme og en rosentræspind.

Derudover er dette kit ikke kun til at løfte vipperne. Producenten påstår at sættet også kan bruges til at tæmme øjenbryn. Det er muligt takket være den specielle perming gel formel. Den indeholder Thioglycolsyre, som opløser keratinbindinger uden at skade håret på både øjenvipper og øjenbryn. 

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Første lash lamination? Keratin Lash Lift Kittet fra MIYA LASH er en af de bedste valg i det tilfælde. Dette kit er et komplet produkt, der indeholder al den nødvendige kosmetik og tilbehør.

Indeni finder du en betydelig mængde lifting formler og en speciel lim. Der er også et bredt udvalg af nyttigt tilbehør. Børster til laminering, lifting picks, eye patches og silikoneforme, som er inkluderet i kittet, vil hjælpe med at udføre behandlingen.

Dette sæt vil gøre det muligt for enhver kvinde at udføre et komplet lash lift i sit eget hjem. Resultatet? Et smukt fremhævet look og bukkede og løftede vipper. Du kan spare meget tid på at bruge en øjenvippebukker hver dag. De naturlige vipper bliver yderligere næret og fugtet, takket være de korrekt udvalgte formler. 

4. Brow lamination and lash lift kit – Protein Reconstruction System Zola

Ultrahurtig og tilbehørsfri lash lamination? Zola mærkets sæt gør dette muligt. Dette er et meget usædvanligt produkt, der er totalt forskellig fra kits brugt af skønhedssaloner. Forskellig betyder selvfølgelig ikke værre. Producenten har skabt 3 unikke formler, som bør muliggøre et hurtigt lash lift og laminering. Vigtigt, dette sæt indeholder ikke andet, bortset fra de 3 formler. 

Dette meget enkle lash lamination kit, gør det muligt for dig at udføre behandlingen i kun 3 trin. Den første er Protein Strong Lifting. Formlen på dette produkt er designet til at åbne hårets skællag og opløse keratinbindinger. Det andet trin, Protein Fixer, gør det muligt at genopbygge dem efter at have opnået det ønskede øjenvippebuk. Hele processen fuldendes af det tredje produkt: Protein Care.

Det er et usædvanligt, men meget interessant sæt, som bør interesse kvinder, der leder efter en simpel måde at laminere deres øjenvipper derhjemme. Producenten forsikrer, at behandlingen giver mærkbare og varige resultater.

5. Elleebana Lash Lift – lash lift starter kit

Det professionelle Ellebana Lash Lift er et godt valg primært for kosmetologer. Alt sammen på grund af den måde, producenten har pakket de nødvendige produkter til behandlingerne på. Sættet indeholder i alt 15 par breve med en aktivator og neutralisator. Hver af dem er nok til op til 4 behandlinger, men de skal udføres lige efter hinanden. Af denne grund kan professionelle kosmetologer, der bruger dette sæt, få op til 60 anvendelser. Men hvis den bruges derhjemme, kan den derimod kun holde til 15 lamineringer, medmindre den bruges af mere end én kvinde.

Udover de førnævnte produkter, indeholder kittet også lim og silikoneforme. Andet tilbehør omfatter en metal applikator, en skum remover, en ekstra børste og en brugsanvisning. 

Det bemærkelsesværdige ved dette sæt er, hvor lang tid et lash lift tager. Takket være produkternes unikke formler kan hele behandlingen gennemføres på kun 20 minutter. Som regel kan lash lift tage op til en time, så det er virkelig en stor forskel.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Eyelash lift på kun 13 minutter? Det er muligt med Eyelash Lift sættet fra RefectoCil. Dette lash lift hjemme-kit giver dig mulighed for at fuldføre behandlingen på minutter, takket være de specielt udviklede formler. Lashperm og neutralizer bruges til at udføre lash lift behandlingen.

Hvad er ellers inkluderet i kittet fra RefectoCil. Producenten leverer en flaske med lim, eyelash lifter, to mini kosmetiske skåle, to børster og 3 par silikoneforme (S, M, L). Hele kittet indeholder nok til 36 behandlinger. Formene kan blive brugt endnu flere gange. Ifølge producentens påstande, kan de bruges op til 100 gange, hvis de vaskes efter hver behandling.

7. Fleeky Lashlift Kit

Lashlift kit fra Fleeky er et DIY vippelamineringskit, der giver et dybt og strålende defineret look i omkring 6 uger. Ved at bruge dette sæt bliver dine naturlige vipper synligt længere, bukket og løftet. Alle produkterne i det er veganske og er ikke testet på dyr. 

Dette profesionelle lash lift kit er et komplet produkt. Det inkluderer alt du behøver for at udføre denne behandling derhjemme. Inde i sættet leverer producenten lifting formler, silikoneforme i størrelse S og M, lim, øjenvippe børster, combs og application picks. Kittet kommer i en elegant æske, så det kan også være en god gaveidé. 

Hvordan udfører man lash lift og lamination korrekt derhjemme?

Når du køber et professionelt lash lamination kit skal du være sikker på, at den kommer med instruktioner der hjælper dig med at udføre behandlingen. Så hvordan udfører du et lash lift trin for trin, for at opnå de ønskede resultater? Det er en virkelig enkel proces, som du skal starte ved at rense dine øjenlåg og vipper grundigt. Ved at bruge en olie-fri makeupfjerner eller en speciel vippe- og brynshampoo, kan du fjerne alt overskydende makeup, eller andre produkter, fra vipperne og brynene.

Du må begynde behandlingen når vipperne og øjenområdet er blevet omhyggeligt renset. Under lamineringen er de vigtigste produkter lim, en børste, silikone forme og applikatorer. Du skal vælge den rigtige størrelse silikoneform og, om nødvendigt, trimme dem for at de passer ordentligt til dit øjenlåg. Så skal du fastgøre dem til øjenlågene og dække dem med lim. Derefter skal du børste vipperne op på deres overflade og adskille dem præcist. 

Det næste trin indebærer brug af produkter fra sættet designet til at løfte og laminere øjenvipper. Først bruger vi den såkaldte aktivator, som indeholder midler, der opløser keratinbindingerne i vipperne. Det påføres øjenvipperne, og skal fjernes forsigtigt efter den tid, der er angivet i vejledningen, med en let fugtet vatrondel. Så er det tid til neutralisator, som vil genopbygge keratinbindingerne. 

Det sidste, tredje trin, fuldfører lash laminationen derhjemme. Det er dog ikke hvert sæt, der indeholder det tredje produkt, så det er værd at tjekke dette, inden behandlingen påbegyndes. Med hvert produkt skal du også være opmærksom på at vaske det af efter den tid, der er angivet af producenten.

Efter at have brugt alle formlerne, skal du bare fjerne silikoneformene blidt og være forsigtig med dine øjenlåg og vipper. Effekterne inkluderer ordentligt løftede vipper helt fra rødderne af og et skønt buk. De er også synligt næret og skinnende.