Hvilken keratinhårmaske er bedst? Læs anmeldelser af TOP-produkter!

Er dit hår meget tørt, skrøbeligt og glansløst? Det må føles som et mareridt at forsøge at udbedre det. Filtret hår, krus, babyhår der stritter op. Heldigvis er der en måde at løse det på! Du har brug for en god maske, der reparerer skader, og finder den tabte glans, elasticitet og blødhed igen. Et kvalitetsprodukt vil endda kunne forbedre hårets skaft og skærme det mod fremtidige skader. Hvilken maske er bedst? Den med keratin, selvfølgelig! Vi hjælper dig med at vælge den, der giver den bedste effekt.

Hvad forårsager skadet hår?

Der er mange ting, der kan skade vores frisure, så det kan være udfordrende at holde håret i en perfekt tilstand. Udover at blive skadet på grund af de forkerte produkter, så kan håret lide under mekaniske skader (tørring med håndklæde, sove med vådt hår, træk, gnidning), varmestyling, føntørring, stærkt sollys, kulde, eller endda forurening, smog og giftstoffer. Det er derfor at beskyttelse er lige så vigtigt som reparation.

Hvordan plejer man skadet hår?

  1. FUGT dit hår indefra og beskyt det mod tab af fugt. Brug en beskyttende mist, serum eller olie.
  2. BRUG EN KERATINMASKE. Brug en god hårmaske en gang eller – til skadet hår – to gange om ugen. Det vil reparere skader inde i håret og få det til at se godt ud på ydersiden.
  3. BESKYT skadet hår. Beskyttelse af håret mod skader samt effekten af miljømæssige faktorer er ekstremt vigtigt. Brug UV-filtre og undgå varm luft når du føntørrer håret. Drop glattejernet.

Masker til skadet hår

En hårmaske er den bedste hjemmebehandling til at få sundt og flot hår. Med en god maske, kan du få en helt ny frisure. Valget af en god maske er en af de vigtigste dele ved hårplejerutinen. Vi viser dig de bedste keratinmasker, som vil få dine anstrengelser til at bære frugt, langt om længe. Læs videre for at se de mest bemærkelsesværdige keratinmasker til håret!

Keratinhårmasker: Hvilken er bedst? Anmeldelser af topprodukter

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

den bedste hårmaske nanoil Keratin Hair Mask

Den bedste maske til skadet hår man kan bruge derhjemme! Hvordan kan vi sige det? Vi har læst anmeldelserne og kommentarerne om effekterne. Tusindvis af kvinder elsker Nanoil Keratin Mask fordi… den virker rent faktisk! Derudover er den let og tynger ikke ned, og efterlader håret glødende, stærkt, elastisk og med en lækker duft.

Komponenterne er nøglen til succes. Nanoil Keratin Hair Mask indeholder hydrolyseret keratin, som er det bedste protein til håret! Formlen inkluderer også pro-vitamin B5, som er essentielt for sundt og fint hår. Panthenol forbedrer reparationsprocessen ved at intensivere effekten af keratin, men den har en ekstra nøglerolle, nemlig at forskønne håret fra første gangs brug, og efterlade det nemmere at børste, blødere og mere modstandsdygtigt. Det giver en effekt af sundt og flot hår fra rod til spids.

God pris, stor indpakning (300 ml) og hjemmelevering er ting, der får os til at kunne lide Nanoil Mask endnu mere. Tjek det ud på www.nanoil.dk.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Der er folk der mener, at de skal betale mange penge for at få et effektivt produkt. Her er en lækkerbidsken for dem: Phytokeratin Extreme Exceptional Mask.

Denne keratinmaske er designet til at reparere skadet hår. Formlen fortjener vores opmræksomhed, for den passser til skadet og tørt, samt skrøbeligt og spaltet hår. Udover plantebaseret keratin (passer til veganere), indeholder den også pæonie-ekstrakt, sapotesmør og baobabolie der efterlader hårets fugtet, stærkt og frit fra krus. Masken gør håret mere resistent mod skader og statisk elektricitet. Men den høje pris og lettere lille indpakning har afskrækket en del piger.

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Denne maske på 200 ml er dyr. Hvis du har skadet hår og er klar til at betale en masse, så vil du værdsætte blanding af keratin med naturlige olier. Lanza Keratin Healing Oil tager længere tid om at give effekter, men virker godt til at sikre håret mod skader og eksterne faktorer. Hyppig brug får håret til at se bedre ud efter noget tid. Masken kombinerer keratin med naturlige olier for at genoplive og nære håret. Selvom den ikke virker intensivt, har masken en plejende effekt og kan bruges på enhver hårtype.

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

Valmont 200-ml maske er ideel for ekstremt skadet og overbehandlet hår (på grund af glatning, farvning, permanent bølge eller afblegning). Den er ret dyr men anbefales også af hårstylister. Masken tæmmer og udglatter håret efter første brug. Du skal dog stadig vente længere på den reparerende effekt. Hvis du bruger det hyppigt, kan du forvente en forynget og næret frisure. Ifølge producenter, er tre minutter nok til at tilføje blødhed og jævnhed til håret. Er der nogen frivillige der vil dobbelttjekke dette? Du må hellere vente på rabat (og meget af det). Eller vælge en anden maske der får gode anmeldelser.

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

Den intense reparerende effekt opvejer den lettere smalle indpakning (200 ml til en høj pris). Goldwell Keratin Mask er designet til meget tørt, afbleget og overbehandlet hår. Produktet er tykt, fugter selv meget stift og tørt hår, og efterlader et lidt fedtet lag på overfladen.

Masken holder fugten inde i håret og beskytter mod tørhed og skader på grund af varme eller mekaniske skader. Det lukker kutikulaen i højt porøst hår og forhindrer statisk samt kruset hår. Hvis dit hår er ekstremt skadet og du ikke kan få kontrol over det, så kan valget af Goldwell-masken være en god idé.