Sådan laver du krøller – uden varme!

Jeg glæder mig sådan til at dele min yndlingsteknik til at skabe krøller helt uden brug af varme! Ja, du læste rigtigt – der skal hverken krøllejern, føntørrer med diffuser, eller glattejern til. Jeg har øvet mig i et par år siden jeg har meget fint og tørt hår som resultat af overdrevet brug af varmeredskaber. Af denne grund begyndte jeg at lede efter et sundere alternativ til mit Revlon krøllejern og jeg fandt masser af gode idéer.

Den nemmeste måde at få dejlige strandkrøller på er ved at sætte fugtigt hår op i en knold. Sæt håret op med en elastik og vikl løse hår rundt om halen for at skabe en fin knold. Brug ikke en knoldsvamp – det virker fint uden. Sæt knolden fast med et par hårnåle og lad håret tørre, gerne natten over. Tag hårnålene ud og fjerne elastikken. Red gerne gennem håret med fingrene og spray lidt hårlak i så det hele sidder som det skal. Jeg bruger som regel lidt mousse så krøllerne hopper dagen lang.

bigudi1

Et hårbånd er et fantastisk redskab som gør det muligt at skabe definerede krøller. Modsat den forrige metode skal håret være helt tørt i denne metode. Tag et af dine yndlingshårbånd og put det i håret. Start oppe fra toppen af hovedet. Tag en lok hår og lav et loop med den rundt om og under hårbåndet. Brug en ny lok hver kan du laver et loop, indtil du når helt om til bagsiden af hovedet. Hvis du har kortere hår som er nemmere at krølle kan du ofte nøjes med at lade håret sidde sådan i en halv time. Med længere hår er det en bedre idé at sætte det i lige før du skal i seng. Det er blødt og behagelig at sove på – og så vil du oven i købet vågne op med krøller. Jeg krøller som regel mit hår på denne måde da det er hurtigst.

Der er en anden metode hvor man vikler håret rundt om klædestykker, men jeg synes det er alt for tidskrævende. Prøv en af mine metoder og del din yndlingsoplevelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *