Derfør bør du anvende maltesisk honning i din hudplejerutine. GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

GHASEL har udgivet en speciel maltesisk honning-ansigtscreme til dag- og natbrug, der indeholder den maltesiske honnings fantastiske styrke. Cremen er intenst fugtgivende og nærende, og den tilpasser sig din huds behov uanset alder og hudtype.

Denne honning der kommer direkte fra Malta giver din trætte og matte hud lindring. Cremen anbefales at bruge både morgen såvel som aften, davregelmæssig brug er det, der vil styrke hudens forsvarsevne og beskytte den mod frie radikaler. Denne ansigtsfugtighedscreme garanterer din hud en beroligende følelse til enhver tid.

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser er et must i din taske med hudplejeprodukter

Har du tænkt over, hvordan man vælger en god ansigtscreme, og hvad dens hovedformål er? Dens rolle er at genopfylde vand i de dybeste lag af huden og forhindre det i at undslippe indefra. Hvis dette opnås effektivt, bliver huden fleksibel, glat og meget yngre udseende.

Når du handler, skal du kigge efter et produkt, der indeholder en række aktive ingredienser, der kan genopbygge og styrke tør hud og dens beskyttende barriere. En ansigtscreme skal genoprette hudens fasthed og elasticitet, forhindre skader, beskytte mod frie radikaler og oxidativ stress. Mat hud, der mangler fleksibilitet, vil have større tendens til at blive fuld af rynker og furer.

Vælg Maltese Honey Face Moisturiser, et must i blandt dine hudplejeprodukter. Cremen er let og virker beroligende på huden, og den udglatter rynker samt giver huden et boost af energi. Cremens elementer giver langsigtet hydrering og holder på vandet i hudens dybere lag.

Den nyskabende ansigtscreme med maltesisk honning til dag- og natbrug

GHASEL har skabt en creme til dit ansigt, der indeholder en række plejende ingredienser, der har anti-age egenskaber, som vil efterlade din hud smuk, fast og med et ungt udseende.

  • Maltesisk honning – er den vigtigste ingrediens i cremen, den fugter og nærer huden meget intenst. Maltesisk honning  er den sødeste i verden og et fugtighedsbevarende middel med antibakterielle egenskaber, perfekt til akneudsat hud såvel som vaskulær og tør hud. Honningen genopretter hudens fasthed og elasticitet.
  • Sheasmør – giver en god, stor portion fugt til tør, slap hud. Desuden hæmmer det ældningsprocessen, udglatter rynker og furer, understøtter helingen af ​​eventuelle sår og hudforandringer.
  • Koffein – stimulerer blodkarrene og giver huden fornyet energi og vitalitet. Koffein mindsker desuden også træthedstegnene og giver således huden et friskt, ungt udseende med en blød glød.
  • B6 vitamin – er en antioxidant, der modvirker skadelige frie radikaler. Den har anti-age effekter og efterlader huden blød og dejlig.
  • Salvie- og grøn teekstrakter – begge ekstrakter bruges til pleje af fedtet, akne-udsat, uren og tør hud. De har en regenererende effekt, virker som toner, hæmmer betændelser i at udvikle sig og renser desuden huden i ansigtet. Planteekstrakter regulerer talgkirtlerne og forhindrer dannelsen af ​​hudorme og ligeledes forhindrer de huden i at se overdrevent skinnende ud.
  • E-vitamin – kendt som “ungdommens vitamin”, er en tocopherol. Den neutraliserer virkningerne af frie radikaler og beskytter huden mod oxidativ stress. Derudover forbedrer den hudens elasticitet og fasthed samt dens regenererende egenskaber og minimerer synligheden af ​​rynker. Desuden hjælper den i forhold til at udjævne hudtonen.
    Lær mere: www.ghasel.mt