Nanoil Anti-Redness Serum. INCI i close-up

Nanoil Anti-Redness Serum er nu blandt de topbedømte ansigtsserummer der håndterer alle problemer omkring reaktiv og rødmeplaget hud. Selvom det er et ret nyt produkt, har serummet allerede skabt et navn for sig selv indenfor hudpleje – mange brugere og endda eksperter er vilde med effekterne. Vi var selv ret interesserede efter anmeldelserne, så vi besluttede os for at analysere listen af ingredienser i Nanoil Anti-Redness Serum.

Lad os forklare helt fra start af, at reaktiv hud, eller hud med couperose som nogen kalder det, er lidt mere krævende end andre hudtyper. Det betyder, at producenterne skal udvikle særlige formler og være opmærksom på ingredienserne, de vil pleje til hudplejeprodukterne. Valg af aromaer der ikke irriterer, konserveringsstoffer og farvestoffer er den sværeste del ved at sammensætte et produkt. Det er meget svært at lave et hudplejeprodukt til hypersensitiv hud. Det bliver endnu mere krævende når man indser, at der er mange faktorer der ikke er forbundet med kosmetik, men som skaber en stærk reaktion. Det betyder, at et produkt til sensitiv hud med couperose skal også håndtere irritation, der opstår ved høje temperaturer eller krydret mad. Et hudplejeprodukt der kan håndtere alle typer irritationer er din redning.

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM – NØGLEINGREDIENSER

1. Buckeye bark ekstrakt

Dette er et af de vigtigste ingredienser i serummet. Den vigtigste opgave er, at forsegle kapillærerne og gøre dem mindre synlige. Derudover er denne planteudtrukne ingrediens også ansvarlig for at forbedre hudens modstandskraft.

Nanoil bedste anti-rødme ansigtsserum

2. Lindeekstrakt

På toppen over listen af ingredienser, optager lindetræekstrakt det meste af serummets formel. Dens primære opgave er at give lindring og efterlade huden opfrisket. Det gør også huden blødere og forsegler kapillærer, såsom buckeye bark ekstrakt. Sidst men ikke mindst, er det ansvarligt for at give en frisk aroma til serummet.

3. Boerhavia Diffusa rodekstrakt

Dette ekstrakt er en antioxidant, hvilket betyder, at du kan anse det for at være en anti-age ingrediens. Udover at hæmme aldring, lindrer det også irritation og beskytter huden mod eksterne faktorer, som uden tvivl er en essentiel funktion ved alle hudplejeprodukter til reaktiv hud.

4. Cypressekstrakt

Denne ingrediens er god til at sammentrækkede udvidede kapillærer. Den håndterer også flere typer inflammation i huden. Derudover leverer ekstrakt fra cypress også næringsstoffer og beskytter mod irritation.

5. Biosaccharide gum-1

Dette mystiske navn er blot betegnelsen for et fugtende middel der beroliger huden.

Nanoil Anti-Redness Serum – opsummering

Efter at have analyseret listen over ingredienser, er det nemt at se at alle komponenterne i Nanoils serum komplimenterer hinanden. Det er præcis derfor dette serum giver så fantastiske effekter, der er synlige efter blot én gangs brug. Uanset om din hud er sensitiv, akneplaget eller moden, så vil Nanoil Anti-Redness Serum helt sikkert forbedre huden og give masser af lindring. Den samlede liste over ingredienser kan findes på nanoil.dkhvor du også kan bestille serummet og få det leveret til døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *