Lash lift og laminering derhjemme? Få et betagende blik med Nanolash Lash Lift Kit!

Lange og smukke vipper uden at forlade huset? Mange kvinder bruger den klassiske lash curler og mascara hver eneste dag. Men kan man egentlig opnå tilfredsstillende resultater på den måde? Ikke hver gang. Et lash lift er en alternativ løsning, der giver holdbare resultater. Med Nanolash Lash Lift Kit kan du selv udføre behandlingen derhjemme!

Hvorfor prøve lash lift og laminering?

Ligesom alt andet hår, skal vipper stimuleres og regenereres for at sikre vækst. Men det er værd at huske, at mascara, lash curlers og falske extensions kan påvirke vippernes tilstand negativt.

Når vippernes struktur er beskadiget, er de desværre ikke pæne. Du vil bemærke, at de ser kortere og mere lige ud end normalt, og ofte er de også tyndere. Når du når til det punkt, har yderligere brug af produkter det med at skabe endnu værre resultater.

Lash lift og laminering med Nanolash Lift Kit viser sig at være den perfekte løsning. Lash lift er blevet en populær behandling blandt vippe-artister, men det er ikke altid nødvendigt at opsøge de professionelle. Dette kit fra det anerkendte Nanolash brand giver dig mulighed for at lave dit eget lash lift uden at forlade huset.

Når du laminerer vipperne derhjemme, bliver de længere og mere bukkede, for ikke at tale om nærede og fugtede.

Laminerer vipperne derhjemme - Nanolash Lift Kit

Hvordan laminerer jeg mine vipper derhjemme med Nanolash Lift Kit?

Det er utroligt nemt at lave et lash lift og laminering med dette kit fra Nanolash. For det første, er det værd at notere, hvad der er med i pakken:

  • 3 produkter til dit lash lift, hver især med en etiket, der fortæller, hvornår i processen de skal bruges;
  • Lash Lift-lim, der bruges til at sætte silikone-stængerne fast;
  • silikone-stænger (3 sæt i 3 størrelser) og andet tilbehør, der er nødvendigt i forbindelse med behandlingen.

Det første du skal gøre, er at forberede vipperne. Husk at rense og tørre dem ordentligt. Derefter adskiller du de nederste og øverste vipper med de medfølgende patches, og så fastgør du silikone-stængerne i den valgte størrelse. Følg derefter disse instruktioner:

  • Påfør Step 1 – Lift ca. 1 millimeter fra vippelinjen, og vent 7–10 minutter;
  • Fjern produktet med en tør applikator, og påfør Step 2 – Fix på samme måde. Vent yderligere 7–10 minutter, og fjern med en våd applikator;
  • Påfør Keratin Booster – Step 3 på samme måde, og fjern produktet efter 7–10 minutter.

Til sidst fjerner du silikone-stængerne, og så er du klar til at nyde de synlige resultater. De holder generelt i ca. 8 uger. Hvor længe resultaterne holder, afhænger primært af vippernes oprindelige tilstand.

Er det værd at prøve et lash lift og laminering med et Nanolash kit?

Nu hvor du ved, hvad et lash lift med et Nanolash kit er, og hvordan det udføres, er det tid til at overveje, om det er det værd. Det viser sig, at selve behandlingen, der kan udføres derhjemme, har mange fordele. De primære fordele er, at du:

  • sparer tid og penge;
  • nærer og genopretter dine vipper;
  • får bukkede, lange og fyldige vipper.

Hvis du følger instruktionerne, vil du se de synlige resultater med det samme. Det er ekstremt nemt at bruge vores Nanolash Lift Kit, og brug af produktet burde ikke forårsage problemer.

Hjemmelaminering er en god måde at forbedre vippernes tilstand på få minutter. Der findes ikke den kvinde, der vil fortryde behandlingen. Med et lash lift kan du glemme alt om din lash curler, og det er slut med ekstra lag mascara. Morgenrutinen forbedres betydeligt, da du ikke længere skal bruge masser af tid på at lægge makeup. Opdag produktet, og prøv et Nanolash Lash Lift Kit.