Mød Nanolash kunstige øjenvipper som du kan påsætte derhjemme – DIY Eyelash Extensions

Smukke, tykke, og med en imponerende kurve – disse er de ideelle kunstige øjenvipper som enhver kvinde drømmer om. Desværre har moder natur ikke velsigtet alle kvinder med naturligt lange vipper. Dette kan der gøres noget ved, og det er her at kunstige øjenvipper DIY Lash Extensions kan redde dig!

DIY øjenvippe extensions hjemme – er det muligt?

De fleste kvinder associere kunstige øjenvipper med en dyr behandling i en skønhedssalon. Det er en erfaren vippetekniker som udvælger de falske øjenvipper og placerer dem perfekt på din vippekant. Desværre er denne behandling ikke kun dyr, men den tager også tid.

Nogle kvinder vælger at eksperimentere med forskellige mascaras. Desværre giver disse ikke de samme resultater som en øjenvippe forlængelse, så hvorfor ikke prøve at påsætte færdiglavede, klynge øjenvipper Nanolash?

Disse cluster øjenvipper er designet for let at kunne påsættes derhjemme. DIY øjenvippe forlængelse med Nanolash’ falske øjenvipper skal ikke tage mere end 10 minutter. Vitterligt alle kvinder kan finde ud af det, – også selvom man aldrig har prøvet at påsætte øjenvippe extensions før. Efter de er sat på holder de i mindst 5 dage.

DIY Lash Extensions fra Nanolash – hvordan bruges de?

Nanolash individuelle klyngevipper – DIY Eyelash Extensions er super lette at påsætte. Derudover så tilbyder de også en stor vatiation. Du kan få en boks med 36 falske øjenvipper i 3 længder: 10, 12 og 14 m. Du kan også vælge dine favorit ud fra 8 forskellige styles.

Du kan også vælge det komplette sæt fra Nanolash. Dette inkluderer tilbehør såsom:

  • Nanolash bonder – Det er klart 30-60 sekunder efter påførslen på vippen;
  • Nanolash remover – Det bruges til sikkert at fjerne kunstige vipper;
  • Vippe påførings værktøj – Lavet af rustfrit stål;
  • Nanolash sealer – Det bruges til at fjerne det klisterede lag efter vipperne er sat på.
diy eyelash extensions nanolash

Sættet indeholder også instruktioner. Disse vil guide dig igennem processen med at påsætte de kunstige øjenvipper. Du skal blot:

  • Fjerne al makeup, og sikre at der ikke er nogen form for kosmetisk produkt på vipperne;
  • Påfør et tyndt lag bonder og vent på at det bliver klistret
  • Påsæt den kunstige vippe 1 mm fra din naturlige vippekant;
  • Påfør sealer på vipperne for at komme af med det klistrede lag.

Du vil cirka skulle bruge 4-5 individuelle cluster vipper til hvert øje, men det kommer an på om du ønsker et lidt mere roligt look, eller går efter ”Russian voloume”.

Variationerne af størrelserne af de falske øjenvipper i DIY Lash Extensions’ gør-det-selv klynge vippe extensions gør at du har en masse frihed. Kvinder kan style deres cluster øjenvipper på lige den måde de ønsker, uden at være bange for at det ser unaturligt ud. De falske øjenvipper er helt camoufleret af den sorte stribe der er nederst på de kunstige øjenvipper.

Påsætningen af disse øjenvippe extensions tager ikke længere end 10 minutter. Ud over at det ikke tager særlig længe at sætte dem på, så er DIY Eyelash Extensions også bløde, og falder helt naturligt i med dine egne øjenvipper. Takket være disse kunstige øjenvipper kan alle kvinder give sig selv øjenvippe extensions derhjemme!

DIY øjenvippe extensions hjemme

Cluster vipper fra Nanolash til at påsætte derhjemme – er de værd at prøve?

DIY kunstige øjenvipper fra Nanolash – DIY Eyelash Extensions tilbyder ubegrænsede muligheder i forhold til vippe styling. Den ene dag kan du vælge stor volumen som ”Russian volume”, og den næste kan du vælge en mindre fremtræden øjenvippe på 10mm som kan bruges til hverdag.

DIY Lash Extensions er et luksuriøst produkt. Disse kunstige øjenvipper er lavet af lette materialer og irriterer ikke den følsomme hud rundt om øjnene. At påsætte og bruge de individuelle klyngevipper er en ren fornøjelse.

Nanolash øjenvippe extensions er holdbare, stilfulde og kommer i forskellige længder og størrelser. Alt sammen for at give dig mulighed for at skinne med dit blik på kun 10 minutter!