BESTSELLER! Nanoil hårmaske med keratin – den bedste metode til drømmehår

Keratin er den vigtigste byggesten i hår og det dyreste protein i verden – kvinder over hele verden betaler store penge for de fantastiske hårbehandlinger med keratin for at genoplive, glatte og tilføje glans til deres lokker. Dette dyrebare protein udgør mellem 65% og 90% af hårvolumen, og det fungerer som et støttende element, der hjælper håret med at holde formen. Jo mindre keratin, jo værre er håret. Derfor er Nanoil Keratin Hair Mask en bestseller – det er en nem keratinbehandling, som du kan udføre derhjemme for intensiv reparation og som giver bedre resultater uge for uge.

Nanoil – hvad gør keratin i en hårmaske?

Keratin er et fibrøst protein og en af byggestenene i menneskehår. Det findes mest i hårbarken og neglebåndet. Dette uvurderlige protein har et højt indhold af aminosyrer, herunder svovlsyre (cystin, cystein, glycin, alanin). Du kan opdage keratin-mangel med det samme, fordi håret ser meget værre ud end det plejer: kedeligt, skørt, livløst og uden glans.

Dette essentielle protein har stor indflydelse på hårets struktur og dermed også på dets udseende. Det gør håret tykkere, stærkere, flottere og giver det mere glans. Keratin hjælper på hår, der er beskadiget på grund af:

 • regelmæssig farvning eller afblegning af håret
 • brug af de forkerte hårplejeprodukter
 • brug af hårtørrer med varm luft
 • for meget sollys

Bemærk!

Skaderne på hårstrukturen skyldes i det store hele tabet af keratinmolekyler. Hårprodukter er rige på hydrolyseret keratin – den bedste form for keratin, som let trænger ind i de dybere lag i hårstrået.

Hvad gør Nanoil Keratin Hair Mask i virkeligheden?

Nanoil Keratin Hair Mask er en perfekt reparerende og forskønnende behandling. Hvis du bruger den en gang om ugen, forhindrer masken skader, ligesom den beskytter håret mod alle destruktive faktorer. Hvilke virkninger kan du forvente?

 • Håret bliver fyldt med keratin igen og bliver langt stærkere.
 • Forbedret modstandsdygtighed og elasticitet.
 • Glattere hårstrå (gør håret skinnende og flottere).
 • Større modstand mod skade.
 • Nemmere styling og børstning.
 • Mere volumen.
 • Ikke mere kruset, statisk hår.

Nanoil Keratin Hair Mask – Virkninger

Du kan se resultaterne med det samme. Mest af alt får masken fra Nanoil håret til at se bedre ud, fordi keratin er en fantastisk glans booster. Over tid forbedres lokkernes tilstand også: de indre hårstrukturer repareres. Hvorfor behandler du ikke dit hår med keratinbehandlingen derhjemme, der blidt men effektivt hjælper med at reparere håret uge for uge? Genopbyg dit hår gradvist, prøv Nanoil Keratin Hårmaske. Besøg us på www.nanoil.dk og nyde fordelene ved vores skræddersyede hår- og hudpleje – se de mest effektive hårmasker, organiske olier og produkter til ansigtsbehandling, der vil forbedre din skønhed, naturligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *