[TOP 5] De mest anbefalede serummer med C-vitamin

Ser du træt ud og er dit ansigt blegt og kedeligt? Slap og mat hud? Føles det som om at din hud hungrer efter noget hjælp, f.eks. en portion nærende C-vitamin? Dette essentielle næringsstof er et af de mest anbefalede vitaminer til forbedring af hudens udseende. Det tager sig af mange forskellige hudproblemer for at gøre din teint levende, lysere og mere jævn. At vælge et godt serum med C-vitamin er den hurtigste må de at få gløden tilbage i huden samt fjerne spor af rynker og andre fejl. Fortæt med at læse, for at finde ud af hvorfor C-vitamin skal være en integreret del af din daglige hudplejerutine.

C-VITAMIN: Mere end bare et viskelæder til pigmentpletter!

C-vitamin, der hovedsagelig er forbundet med almindelig forkølelse og inflammation, giver mere end blot sundhedsmæssige fordele. Ved påføring på huden forfiner dette næringsstof hudens tekstur, fjerner rødme og fjerner forskellige misfarvninger af huden (f.eks. hyperpigmentering, alderspletter og solpletter). Videnskabelige undersøgelser har vist at C-vitamin er et stærkt middel, der effektivt tager sig af forskellige hudproblemer og er i stand til at tage sig godt af ansigtet generelt.

Når C-vitamin inkorporeres i et serum vil det:

 • REDUCERER RYNKER
 • LYSNE HUDEN OP
 • UDJÆVNER HUDENS TONE
 • BEKÆMPER AKNE OG FJERNE POST-AKNE PLETTER
 • BESKYTTE HUDEN MOD UV-OG HEV
 • FJERNER RØDME OG PIGMENTPLETTER
 • LINDRE OG FREMME HUDENS HELING

C-vitamin og syntetiske derivater deraf

Den ægte form af C-vitamin hedder ascorbinsyre. Ud over at have en foryngende og genoplivende effekt på huden, er det ret ustabilt og brydes ned, før det når til de dybeste hudlag. Derfor syntetiserer kosmetiklaboratorier i dag ascorbinsyre for at få en mere stabil form af C-vitamin, så vi kan nyde alle fordelene ved det i hudpleje. Da det er i stand til at trænge dybt ind i huden, er 3-0-ethyl-ascorbinsyre i øjeblikket den mest stabile og dermed den fineste form af rent C-vitamin, der kan kombineres med andre stoffer for at skabe bemærkelsesværdige og meget effektive hudplejeprodukter.

Et effektivt ansigtsserum med C-vitamin er et, der er formuleret med den stabile form af C-vitamin og andre ingredienser af høj kvalitet. Det er klart, at et sådant produkt bør være fri for parabener, dehydrerende alkoholer, PEG’er og andre former for syntetiske stoffer, som vi ikke ønsker at udsætte vores sarte hud i ansigtet for. Læs videre for at finde ud af hvilket serum med C-vitamin der er det bedste.

1. Nanoil, Vitamin C Face Serum | 50 ml | ansigtsserum med C-vitamin

alder: 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne, 60’erne

den bedste ansigtsserum Nanoil

formuleret med:

 • de fineste, stabile forbindelser af c-vitamin (aka 3-0-ethyl-ascorbinsyre) – forynger, lysner huden op, fjerner tegn på træthed, giver ungdommeligt udseende hud uden misfarvninger eller mangler, fylder huden med næringsstoffer og hydrering
 • punarnava rod ekstrakt – en meget effektiv antioxidant, som er fyldt med ædle flavonoider og plantesteroler, bekæmper frie radikaler og reparerer mikro-skader i huden

Nanoils serum med C-vitamin er angiveligt en af de bedst vurderede og mest anbefalede hudplejeprodukter. Brugerne er glade for hvor hurtigt de ser effekterne, hvilket giver dem en forbedring af huden med det samme. Med tiden giver Nanoils Serum med C-vitamin, brugerne en jævn hudtone, hud der ser friskere ud og fuldstændig fjernelse af pigmentpletter. Disse effekter ville ikke være mulige, hvis det ikke var for 3-0-ethyl-ascorbinsyre, som er det originale C-vitamin i den mest effektive form. Det er i stand til at trænge dybt ind i huden for at genoplive den, forebygge rynker og gøre huden mere smidig. På grund af det sjældne punarnava-rodekstrakt spiller dette C-vitamin serum også en rolle som en potent antioxidant. Denne kosmetik er perfekt egnet til alle hudtyper, især for de ansigter, der konstant udsættes for byforurening og ugunstige vejrforhold.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

2. Lumene, Nordic C Glow Boost Essence | 30 ml | serum med C-vitamin

alder: 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne, 60’erne

formuleret med:

 • c-vitamin – ascorbyl glucosid, som er en syntetiseret form af C-vitamin, som er ganske stabil
 • multebær-ekstrakt – en stærk antioxidant, der beskytter huden mod oxidativt stress, og forhindrer skader i huden
 • hyaluronsyre – er ansvarlig for at give fugt, tiltrækker og samler vand-molekyler, der forbedrer hudens elasticitet, beskytter huden mod at miste fugt

Dette C-vitamin serum tåles godt af alle hudtyper. Selv om det er ret dyrt, har dette hudplejeprodukt mange brugere, der er glade for det, fordi det giver deres hud et glødende boost og den ønskede hudlysnende effekt. En ikke-fedtet konsistens trænger let ind i huden og giver en varig følelse af et friskt og velnæret ansigt.

3. Timeless Skin Care, 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum | 30 ml | serum med C-vitamin

alder: 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne, 60’erne

formuleret med:

 • c-vitamin – en antioxidant, der forynger huden, gør huden lysere og får den til at se udhvilet ud
 • ferulinsyre – spiller en central rolle i vævets regenerering, er enzymatisk
 • e-vitamin – en potent antioxidant, der har en anti-aging effekt
 • panthenol – lindrer hudirritationer

Timeless Skin Cares serum med C-vitamin, kombineret med et andet anti-aging vitamin (E) er en af de bedste antioxidanter til ansigtshuden. Det er godt til at fjerne solpletter og andre former for misfarvning (f.eks. pletter efter akne). Ferulinsyre tager aktivt del i hudens selvhelende processer og ligesom de ovennævnte ingredienser er det også en kraftig antioxidant. Dette hudplejeprodukt har en let og ikke-fedtet formel, der er god til alle hudtyper. Det tilstopper ikke porene. Kan bruges som make-up primer.

4. Sesderma, C-Vit, Liposomal Serum | 30 ml | serum med C-vitamin

alder: 30’erne, 40’erne, 50’erne

formuleret med:

 • c-vitamin (aka 3-0-ethyl-ascorbinsyre) – forynger, lysner huden op, sletter tegn på træthed, forbedrer modstandsdygtigeheden i huden

Dette er et ret tungt serum, der indeholder den fineste form for c-vitamin. Udover dette indeholder ingredienslisten også PEG’er, alkoholer og syntetiske duftstoffer, som kan have en negativ indvirkning på 3-0-ethyl-ascorbinsyre. Da dette serum indeholder så mange igredienser, foreslås det at udføre en test på et lille hudområde før den bruges første gang. Sesdermas serum med C-vitamin anbefales hovedsageligt fedtet hud, fordi det hjælper oliekirtlerne med at fungere ordentligt – med andre ord, det tager sig af øget talgsekretion. Moden hud vil også have gavnaf at blive behandlet med dette serum, da det gør huden lidt strammere. Når dette serum anvendes regelmæssigt, forbedrer det synligt både hudens udseende og modstandsdygtighed. Det er egnet til at blive brugt før make-up.

5. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% | 30 ml | serum med C-vitamin

alder: 30’erne, 40’erne, 50’erne

formuleret med:

 • c-vitamin – ascorbylglucosid, som er et syntetisk derivat af C-vitamin, der er ret stabilt, forbedrer hudens udseende og får den til at se lysere ud

Dette ansigtsserum fra The Ordinary der indeholder 12% C-vitaminkoncentrat, er kendt for at være et potent middel til at forbedre huden, hvilket også forsinker fremkomsten af rynker og lysner hyperpigmentering. Når dette serum anvendes regelmæssigt, er det i stand til at gøre huden et par toner lysere og forhindre kapillærerne i at gå i stykker. Desuden behandler dette hudplejeprodukt rødme og hjælper huden med at forblive sund. Da det er ret let, absorberes serummet hurtigt og kan bruges før du lægger make-up.