GHASEL Maltese Honey Body Cream. En unik dag- og natcreme

Er du fan af kosmetiske bestsellers? Hvis ja, så har vi noget særligt til dig. Maltese Honey Body Cream er et unikt produkt direkte fra Malta. GHASEL-brandet har omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet, der vil pleje din hud og tilføje en masse vitalitet og fasthed til den i lang tid.

Denne dag- og natcreme er en garanti for 24-timers hydration og en vild portion næring til ekstrem skadet, dehydreret hud. Den kan nemt tilpasses dine behov og efterlader dig 100% tilfreds.

GHASEL Maltese Honey Body Cream på dit badeværelse

Sæt Maltese Honey Body Cream på din badeværelseshylde, påfør det hver dag, og så vil du fjerne appelsinhud og strækmærker på ingen tid! Det er et super energiboost til huden, som er slap og mangler vitalitet. Cremen forbedrer sin fasthed og elasticitet, mens anti-age egenskaberne vil give dig et smukt og ungt udseende i lang tid.

GHASELs forskønnende produkt bekæmper appelsinhud og strækmærker ganske glimrende. Derudover udglatter den rynker og furer samt beskytter huden mod frie radikaler. Ved brug hver dag forbedrer cremen sine afskærmende og genopbyggende egenskaber. Den er super nyttig når du prøver at forhindre tab af vand inde fra epidermis.

Maltese Honey Body Cream og dens utrolige komposition

Takket være velkendte ingredienser i kompositionen, har den maltesiske creme en masse forskellige plejende og nærende egenskaber. Tjek det selv ud!

 1. MALTESISK HONNING
  Cremens primære ingrediens, selvfølgelig – verdens sødeste honning fugter og nærer kroppen, som efterlader den fast og ung i det lange løb. De fantastiske egenskaber virker på selv ekstrem tør og dehydreret hud, selvom alle hudtyper vil kunne drage nytte af effekterne. Perfekt til anti-age behandling.
 2. SHEASMØR
  Det andet komponent er sheasmør, som er et almindelig fugtende element, der bruges i fugtcremer. Det er et naturligt blødgørende middel, der fugter kroppen uden at efterlade et fedtet lag på overfladen. Det absorberes super hurtigt og gør huden rigtig jævn og behagelig at røre ved. Den genopbygger og modvirker inflammation, de antibakterielle egenskaber virker fantastisk på problematisk, akneplaget og allergisk hud.
 3. NATURLIGE PLANTEINGREDIENSER
  De toner, genopbygger og nærer kroppen, samtidig med at der leveres en masse vitaminer og mineraler, der er perfekte for irriteret hud. Vandet slipper ikke ud inde fra epidermis og huden opnår en jævn hudtone og ser glødende ud.
 4. AVOCADOOLIE
  Et exceptionelt komponent, der fugter, lindrer, genopbygger og styrker epidermis. Det har antiinflammatoriske egenskaber, der virker godt for allergisk, vaskulær og sensitiv hud. Derudover bliver alle hudens lag fugtede og grundigt hydrerede.
 5. STOKROSEEKSTRAKT
  Det reducerer fine linjer og furer, og forhindrer at der dannes nye. Det er en kraftfuld antioxidant, der opstrammer og udglatter huden. Det regulerer også talgkirtlerne og reducerer for meget glans og udskillelse af talg.
 6. B12 VITAMIN
  Det lysner misfarvninger og gør huden super jævnt, hvilket efterlader en smuk, jævn tone og en naturlig glød. Hudens hydrolipide barriere styrkes, hvilket forhindrer opløsningen af det lipide lag. Det virker godt til pleje af slap hud, der mangler elasticitet.
 7. E VITAMIN
  Ungommens vitamin, en antioxidant, der effektivt bekæmper alderstegn. Den modvirker tab af fasthed, rynker, furer, appelsinhud og strækmærker, hvilket efterlader huden smuk og fyldt med vitalitet. Det gør også huden resistent mod eksterne faktorer, såsom: smog, giftstoffer, UV-stråler og infektioner.