Nanoil retinol face serum. Vitamin A redder huden!

Med alderen mister huden sin fasthed og glød. Heldigvis kan du forhindre disse knapt så heldige konsekvenser ved at blive ældre, hvis du udvikler de rette hudplejevaner. Hvordan holder man en flot teint i længere tid? Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at bruge retinol ansigtsserum fra Nanoil – den mest effektive til at forynge huden.

For mange kvinder, er tidspunktet hvor de bemærker de fine linjer i ansigtet også den første gang de rækker ud efter anti-age produkter. Sandheden er dog, at det er bedre at bruge sådanne hudplejeprodukter tidligere, hvis du ønsker at forhindre tab af fugt, samt sikre modstandskraft og fasthed.

Hvilke produkter er værd at bruge for at undgå for tidlig aldring? De bedste i denne kategori er kosmetik som ansigtsserummer, der kan trænge dybt ind og stimulere cellernes fornyelsesproces, som genopretter blødhed, fasthed og et smukt udseende. Nummer 1 i moden hudpleje er retinol serum.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Nanoils ansigtsserum med retinol

I Nanoils udvalg finder du op til seks forskellige ansigtsserummer – hver af dem er skræddersyet til forskellige hudtypers behov. Det gør dem super gode til at arbejde målrettet mod forskellige hudproblemer og løse dem. Blandt disse produkter finder du derfor også et retinolserum.

Det er den bedste serum til moden hud da retinol er et vitamin der er kendt for sin evne til at fjerne rynker. Det er værd at huske på dette og vælge Nanoil Retinol Face Serum:

  • mod rynker og andre aldringstegn
  • for at forhindre slaphed og tab af fasthed
  • til at håndtere genstridig akne
  • for lys og klar hud
  • for blidt at fjerne døde hudceller

Effekter ved Nanoil Retinol Face Serum

Anmeldelserne er enige. Ansigtsserummet fra Nanoil håndterer de første tegn på aldring super fint, og det hjælper dig med at holde din hud frisk og ung i længere tid.

Når det bruges flittigt, kan det forbedre modstandskraften og give en ansigtsløftende effekt, og det er sådan du får et mere slankt og V-formet ansigt. På samme tid kan Nanoils serum lysne din hudtone, fjerne misfarvninger og udjævne hudtonen ved blidt at fjerne døde hudceller. Takket være retinol kan dette hudplejeprodukt stimulere processen med cellefornyelse, som forynger huden. Det bekæmper også frie radikaler, og virker dermed som en antioxidant. Sidst men ikke mindst, så takket være Nanoil Retinol Face Serum, bliver huden fugtet i dybden, næret og flottere for hver dag der går.

Hvad er Nanoils anti-age serum lavet af?

Når det gælder Nanoil Retinol Face Serum, er der primært to nøgleingredienser der hjælper huden med at bevare sin ungdommelige, sunde og flotte udseende.

retinol ansigtsserum Nanoil

  • RETINOL – vitamin A i sin mest basale form, hvis koncentration i serummet når op på ca. 3%. Denne koncentration er nok til at eksfoliere døde hudceller, genoplive huden, lysne misfarvninger og reducere fine linjer uden at forårsage noget ubehag.
  • PUNARNAVA – ekstrakt fra roden i Boerhavia Diffusa, som er en plante med et stort potentiale for antioxidering. Sammen med retinol hjælper det med at få huden til at se yngre ud, samt fast og jævn. Det beroliger huden og giver lindring.

Påføring af Nanoil Retinol Face Serum

Der er kun én beslutning der adskiller dig fra at opfylde drømmen om en smuk, sund og urynket hud. Der er to muligheder at vælge mellem. Du kan enten lade huden passe sig selv og se hvordan den ældes, eller bruge Nanoil Retinol Face Serum og skride til handling – så simpelt er det!

Nanoil serum er beregnet til brug om aftenen. Det skal påføres til perfekt renset hud. Kun én dråbe om dagen er nok til at bemærke en klar forskel efter 2-3 uger.