Korte, lige vipper?

Dem har jeg også haft – men ikke længere. Mine vipper er blevet ekstremt lange efter at jeg er begyndt at bruge Nanolash! Jeg havde svært ved at tro på det til at starte med, men det virker rent faktisk.

Jeg begyndte at bruge Nanolash for 4 måneder siden. Da var mine vipper helt vildt korte og tynde. På mit forrige billede kan du uden tvivl se at jeg ikke har mascara på. Mine vipper var så korte at jeg ikke engang kunne fange dem med min curler. Nogle gange formåede jeg at lægge mascara som fik dem til at se fine ud i et par minutter – men der gik aldrig længe før de begyndte at falde ned og sløre mit syn. Jeg havde hørt om Latisse men fik at vide af min læge at jeg ikke ville kunne finde produktet her i landet. Derudover kan Latisse og andre skarpe balsammer interagere med irissen og ændre ens øjenfarve til brun. Jeg har dejlige grønne øjne og vil helst ikke have at de ændrer farve. Så læste jeg Anns blog. Hun har autentiske, smukke vipper og sagde at det var takket være Nanolash. Jeg søgte efter dem online og bestilte en pakke med det samme. Det er jeg så glad for, da Nanolash har forandret mit look fuldstændigt.

header_eyelash_enchancers

Jeg har opnået fantastiske resultater. Mine vipper er blevet tykkere og ser nu meget fyldigere ud. De vokser hurtigere og bliver meget længere end de nogensinde blev før i tiden. Jeg får næsten et chok når jeg ser mig i spejlet; nu er mine øjne jo endelig ordentligt indrammede. Jeg skal nok uploade nogle ’efter’ billeder når jeg finder mit kamera (jeg er lige flyttet og mangler at sortere gennem alle mine ting). Jeg valgte Nanolash da min kosmetolog anbefalede det og sagde at det var et af de mest milde men effektive serummer. For mig var det vigtigt at balsammen var lavet med sikre, naturlige ingredienser. Jeg vil uden tvivl fortsætte med at bruge Nanolash og jeg har planer om at købe en masse hjem så jeg aldrig løber tør. Mine venner bliver ved med at kommentere på mine vipper – og det er herligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *