Hvorfor elsker jeg Nanolash øjenvippebalsam?

Jeg har altid hadet mine korte vipper. De sidste 4 uger har jeg prøvet mig frem med Nanolash øjenvippebalsam og jeg kan allerede se resultater. På jagten efter den bedste balsam gik jeg meget op i sikkerhed og effektivitet. Mine vipper er blevet længere og nye vipper vokser til. Jeg ser frem til at se de endelige resultater og kan slet ikke vente til jeg endelig har fået mine dukkevipper. De er både stærkere og tykkere. Før jeg brugte Nanolash eksperimenterede jeg lidt med ricinusolie, hvilket ikke virkede for mig. Metoden var alt for bøvlet og tidskrævende. Ricinusolie er et par timer om at blive absorberet, så jeg var altid fanget derhjemme. Nanolash rykker dybere ned i hudens lag og 3 minutter senere kan jeg gå i gang med at lægge makeup. Der står på indpakningen at man skal bruge balsammen på ren hud hver aften, men jeg foretrækker at bruge den om morgenen før jeg børster tænder. Det er så enkelt og tager kun 20 sekunder. Jeg har normalt linser i, så jeg bruger balsammen før jeg putter dagens linser i. Produktet er flydende og skal anvendes direkte på vippelinjen. Jeg kunne ikke finde informationer vedrørende øjenbrynsområdet, men jeg har bestemt mig for at bruge lidt balsam yderst på brynene hvor der ikke er så mange hår.

Nanolash øjenvippebalsam

Hvem kan bruge Nanolash?

Nanolash er en øjenvippebalsam som kan bruges af både mænd og kvinder. Folk med sensitive øjne og kontaktlinser kan også sagtens bruge balsammen. Produktet kan dog ikke bruges af folk som på tiden undergår kemoterapi, er gravide eller ammende, eller yngre end 18 år.

Hvilken øjenvippebalsam bruger du? Har du prøvet apotekets produkter? Jeg er meget interesseret i om de billigere produkter rent faktisk virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *