Det væsentlige er bedre end det overflødige! Sats på naturlighed med Nanobrow Lamination Gel

Trends ændrer sig, men naturlighed går aldrig af mode. Minimalisme i skønheds- og personlige plejeprodukter er en fornøjelse for alle. Flere og flere værdsætter denne trend for dens bekvemmelighed, pladsbesparing og miljøvenlighed. Er det ikke bedre at nogle få gode skønhedsprodukter frem for en skuffe proppet med makeup? I dag er mindre mere. Makeup-trenden med minimum eller ingen makeup er en hårfin måde at forbedre din skønhed på – uden den besværlige konturering af dine bryn, overoptegning af dine læber, vippeextensions eller det solskoldede ansigt. Uden Nanobrow Lamination Gel er skønhedsminimalistens makeuptaske ikke komplet. Læs mere og lær produktet bedre at kende!

Hvorledes virker Nanobrow Lamination Gel egentlig?

Den raffinerede spoolie gør det muligt for gelen at dække hvert hårstrå, hvilket fordobler dets volumen. Dette giver illusionen af fyldige, tykke og fjeragtige øjenbryn. Gelen sørger for at hårene er på plads hele dagen. Gelens formel udtørrer ikke hårene og er ikke generende for det sarte øjen- og øjenbrynsområde. Dette blide produkt er også velegnet til meget følsom hud. Produktet er et godt alternativ til den klassiske brynmascara eller brynsæbe. Du behøver ikke længere besøge en skønhedssalon for at opnå en unik øjenbrynslamineringseffekt – det klarer Nanobrow Lamination Gel!

Brugsanvisning: du kan bruge Nanobrow shaping gel alene eller i kombinationen med andre brynmakeup produkter (blyant, pudder eller pomade). Vælg en nuance der matcher din naturlige brynfarve (beige, brun, sort) eller gå efter den klare version (gennemsigtig). Brug en spoolie til at dække dine øjenbryn godt og grundigt med produktet. Børst herefter hårene med vækstretningen, og løft dem lidt opad. Dette tilføjer synlig tykkelse og giver den bløde bryneffekt. Ønsker du et mere elegant look skal du glatte den øverste kant af øjenbrynene, så ingen hår stikker ud.

Nanobrow Lamination Gel – Øjenbrynsgel

Fås i forskellige nuancer: 

Øjenbrynslamineringsbehandling versus Nanobrow Lamination Gel

Det er ingen hemmelighed, at brynlaminering er en kosmetisk procedure, der kemisk ændrer hårets struktur. Hovedingrediensen i lamineringsmidler, thioglycolsyre,  nedbryder de bindinger, der er afgørende for brynets naturlige form og retning af øjenbrynets vækst. Den forbereder brynhårene til yderligere modifikationer. Herefter vælger kosmetologen på dine vegne og ved brug af specialiserede lamineringsprodukter den nye form på dine øjenbryn. Virkningerne holder omkring 1-2 måneder.

Nanobrow øjenbrynsgel giver dig en brynlamineringseffekt uden at du behøver besøge en kosmetolog. Den innovative gel tilføjer glans og holder hårene på plads ligesom brynlamineringsprodukterne. Grundet dens kapacitet er du sikret flere måneders regelmæssig brug. Hver dag nærer og styrker Nanobrow gelen desuden øjenbrynsrødderne. Dette er den bedste løsning til følsom hud med tilbøjelig til at rødme.

nanobrow bryngel til laminerede bryn

Øjenbrynspleje og makeup i ét og samme produkt!

Nanobrow Lamination Gel’s formel indeholder ricinusolie, som booster glans og beskytter dine øjenbryn mod skader. Ricinusolie fungerer som et naturligt øjenbrynsserum som styrker rødderne og fremmer hårvæksten. Oliens vitaminer fugter og regenererer øjenområdet. Resultatet er derfor altid sunde, stærke og fyldige øjenbryn, endda på trods af daglig brynstyling. Leder du efter en bryngel, der er nærende og som har et super hold og samtidig giver en øjenbrynslamineringseffekt – så behøver du ikke lede længere dette er produktet, du søger!