DIY Opstrammende ansigtsmaske – Forkæl dig selv med hjemmmespa

Rynker, leverpletter, tab af stramhed, mangel på naturlig glød… Disse er nogle af de tilstande der opstår over tid. Hvis du gerne vil holde de små skavanker væk, så skal du tjekke hvilke produkter du skal bruge. Lav ansigtsmasker derhjemme for a tudglatte huden og få den til at se yngre ud.

Ung & sund ansigtshud vs rynker

Fast hud der er fri for aldringstegn der skyldes forskellige faktorer, såsom livsstil, gener eller kostvaner. Hvad får fine linjer til at opstå?

  • Kost der er lav i protein får huden til at hænge
  • mangel på kollagen og elastin i huden
  • stillesiddende livsstil
  • hud der har været udsat for meget sol
  • stress

DIY opstrammende ansigtsmasker

1. Gulerod- og appelsinmaske

Dette er den bedste kombination for hud der mangler fasthed og har brug for foryngelse. Både gulerødder og appelsiner indeholder antioxidanter, betacaroten og vitaminer der sløver aldringsprocessen. For at lave masken, har du brug for en gulerod, appelsinjuice og en teskefuld honning.

Vask guleroden grundigt, skær den i mindre stykker og bland med appelsinsaft i en blender. Tilføj honning og påfør blandingen til hele ansigtet eller blot dele af ansigtet med rynker. Efter ca. 15 minutter, så rens masken af ved hjælp af lunkent vand.

2. Tomat og citronmaske

Tomater og citroner indeholder vitamin C og bekæmper frie radikaler, forstærker huden og hæmmer rynkers fremkomst. Disse ingredienser har også evnen til at lysne og nære huden, såvel som forsegle væggene af blodårer. For at lave behandlingen, så brug 2 tomater, 1 skefuld citronsaft og 2 teskefulde sukker.

Du skal hælde lidt kogende vand over tomaterne og skrælle dem. Blend dem med citronsaft. Tilføj sukker og bland grundigt. Påfør masken og lad den sidde i 15 minutter; rens med lunkent vand. Husk ikke at lade det sidde på huden i for lang tid da citron kan forårsage irritationer.

3. Æble- og melonmaske

Meloner har en tonende, lindrende og opstrammende effekt. Med andre ingredienser kan masken få en fugtende kraft. Eksemplerne på ekstra ingredienser kan være følgende: et par melonstykker, et halvt æble, to skefulde havregryn, en skefuld honning. Hvordan laver man masken? Skær frugten ud i små stykker, hæld i blenderen og bland. Tilføj havregrynene og honning – bland igen. Påfør masken og lad den sidde i omkring 20 minutter.

Skyl med lunkent vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *