RANGERING af de bedste vippeserummer – opdag de bedste serummer til vippevækst

Hvilket serum er det bedste? Hvis du er på udkig efter et godt vippeserum – denne rangering af verdensklasse vippevækst-serummer vil hjælpe dig med at vælge en der sikrer dig hurtige og gode resultater. Opdag de bedste vippepræperater. Se vores liste herunde af de bedste vippeserummer for vippevækst!

Hvilken vippeserum er bedst?

Er du i tvivl om hvilken vippeserum du vil vælge? Her er 5 faktorere der hjalp os med at udvælge vinderen af denne rangering. 

  1. En vippeserum med en god formel, dvs. simpel men gennemtænkt, skabt til at gro, pleje og gøre dine naturlige vipper tykkere.
  2. Effektiviteten af serummet, et produkt skal være nok til en hel kur uden at du behøver at købe en ny. 
  3. Hvor hurtigt virker den. Produktet skal virke hurtigt. De bedste bør forbedre udseendet af vipperne efter 2 uger og levere den fulde effekt på en måned.
  4. Resultatet – det skal være storslået! det skal give dig længere, tykkere og mørkere vipper – det er det de bedste vippeserummer kan gøre!
  5. Anmeldelser – jo flere gode anmeldelser et produkt får, desto større er chancerne for at det også vil fungere for dig så de mest anbefalede vippeserummer burde give dig en idé om hvilket serum du bør vælge.

Hvordan påfører man et vippeserum?

Det er vigtigt at vide hvordan man påfører et vippeserum før du vælger dit favorit. Måden man påfører de forskellige produkter ofte næsten ens. Bare påfør det én gang om dagen (medmindre producenten anbefaler 2 gange om dagen), på tørre og rene øjenlåg lige ved vippekanten. Bare før penslen hen over vippekanten som du ville gøre med en eyeliner. Serummet burde blive absorberet øjeblikkeligt og nå rødderne af dine øjenvipper som så stimulerer hårvæksten.

VIPPESERUM RANGERING

Nanolash Eyelash Serum

Dette er det bedste vippeserum nogensinde! Det har været den ubesejrede vinder, da det er dent mest valgte og anbefalede vippeserum, der giver dig fænomenale øjenvipper på ingen tid. Efter to ugers brug vil du se at dine vipper vil se bedre ud. De vil klart se mørkere, lidt tykkere og mere ekspressive ud. Efter 4-5 uger vil de være lange og smukke. Fortsæt dog behandlingen efter den anbefalede tid, bare brug den 3 gange om ugen i stedet for at beholde det flotte resultat. Rangeringen af de bedste vippeserummer har en klar vinder her, med en velovervejet formal og god præstation. Dette vippeserum er pengene værd og ikke dyr hvis man tænker på at der er produkt nok til over 6 måneder.

LASHCODE Eyelash Serum

Dette vippeserum bliver ofter nævnt ikke altid lige efter Nanolash men også nogengange på samme plads. Dette vippevækstsserum har fået mange fans pga. dens unikke og specielle formel. Lashcode indeholder sojabønne- og hvedekimekstrakter der styrker øjenvipperne fra folliklen+ en værdifuld aminosyre (arginin), som stimulerer vippevækst, og peptider, der stimulerer rødderne og får vipperne til at vokse hurtigere, så du kan får lange og tykke vipper der er velplejede, sunde og stærke på kun en måned. Hvilket vippeserum er bedst? Mange anmeldelser siger at det er Lashcode!

Revitalash eyelash serum

Kender du dette vippevækstsserum? Du har nok hørt om det, da det er et anbefalet vippeserum og derfor har det også fået en placering i vores rangering. Revitalash er et vippeserum der blev kendt for dets resultater: længere, mørkere og plejede vipper. Det er ikke et billigt serum og prisen trækker klart ned, særligt fordi præstationen ikke er så overvældende. Giver investeringen resultater? Hvis du bruger tid og krafter vil du efter få uger se at dine vipper er længere og stærkere. Formlen indeholder et særligt BioPeptin kompleks med stimulerende egenskaber til foliklerne der skaber hårvækst og sunde vipper.

Xlash lash serum

Centella Asiatica ekstrakt, japansk knotweed-rod ekstrakt (Polygonum Cuspidatum), baicalein ekstrakt (Scutellaria Baicalensis), kinesisk te ekstrakt, Camellia Sinensis, lakridsrod, rosmarin, kamilleblomst ekstrakt… er det opskriften på en naturligt produceret toner? Nej, det er ingredienserne i Xlash vippeserummet. Vil planternes krafter skabe vippevækst? Det er forskelligt hvad folk mener om dette, men cirka halvdelen af testpersonerne bekræftede at deres vipper blev tykkere. Vippeserummet virker dog kun hvis dine vipper er svage og ødelagte af falske vipper eller extensions og du derfor gerne vil gøre dem sunde igen. 

Latisse eyelash serum

Videre til det næste vippeserum. Nu er vi nået til Latisse – idag bliver det omtalt som et skønhedsprodukt, engang blev det omtalt som medicin. Det har en lang historie bag sig og selvom det ikke længere er ligeså anbefalet og populært grundet dets præstation og formel, er det stadig “ikonisk” og inkluderet her på listen over anerkendte vippeserummer. Det blev uden tvivl kendt som et stykende vippeserum. Det kommer i en flaske der ligner øjendråber og man får et sæt pensler med (til engangsbrug). Efter applikationen skal penslen smides ud. For øko-fans og folk der følger zero-waste bevægelsen er dette uacceptabelt..

FEG eyelash serum

Er dette billige vippeserum effektivt? FEG frister helt klart med dets lave pris og det er derfor der ofte bliver snakket om og kommenteret på dette serum i forskellige skønhedsfora og tråde online hvor spørgsmålet “hvilket vippeserum anbefaler du?” bliver stillet. Det viser sig at selvom der bliver talt meget om dette vippeserum er effekten en smule skuffende, da FEG virker langsomt og du bliver nødt til at bruge produktet i mange måneder og købe flere flasker serum for at se resultater. For at opsumere: prismæssigt vil det være det samme at købe et enkelt bedre, dyrere og effektivt serum. 

Vippeserumsrangering – har du valgt den bedst til dig?

Rangeringen ovenover er baseret på anmeldelser, effektivitet, virkningens hastighed, pris og præstationen af hvert enkelt serum. Disse kriterier gør det muligt for os at finde en vinder og rangere alle vipperserummerne fra den bedste til den dårligste. Hvis man overvejer alle disse faktorere er det tydeligt at Nanolash Lash Serum er vinderen. Den virker hurtigere og mere effektivt og den er testet og sikker. Derfor behøver du ikke længere overveje hvilket serum der er det bedste!