Unik, flertonet hårfarvning med ColorCuts Thermal Foam Strips

Ønsker du at udføre flerlaget hårfarvning på dine kunder? ColorCuts thermal foam strips kan gøre det nemmere!

Denne unikke gadget til frisører kan strømline arbejdet hos alle professionelle. Hårstrimlerne til farvning og lysning gør farveprocessen langt mere effektiv. Maltesiske ColorCuts har skabt en innovativ accessory, der kombinerer teknologi og natur – deres bionedbrydelige strimler kan vaskes i vaskemaskinen op til 3 gange!

Thermal ColorCuts skumstrimler – egenskaber og anvendelse

  • Hurtig og behagelig hårfarvning
  • Farvetiden reduceres med 50%
  • Luftcirkulation mellem lagene
  • Ingen risiko for skader, varmeskader eller forbrændt hår
  • Semitransparent lag tillader fuld kontrol
  • Blødt og fleksibelt materiale i en praktisk æske
  • Stærkt greb efter kontakt med farveproduktet
  • Genanvendeligt og kan vaskes i maskine

Disse skumstrimler til flertonet hårfarvning er lavet af let materiale, der er mild mod håret. De giver ekstraordinært komfort til dig, dit personale og dine kunder.

Du skal ikke længere sidde og stå i én position i flere timer. Strimlerne erstatter sølvpapiret, der tynger ned og brænder håret. De tillader luftcirkulation mellem lagene af strimler, så håret kan “trække vejret” frit. Det unikke lag af strimlerne får et stærkt hold når det kommer i kontakt med våde farveprodukter, så de klistrer til håret og ikke glider af under farveproceduren.

Du kan følge farveprocessen i realtid og hurtigt lave rettelser. De rektangulære 10×30,5 cm strimler passer til enhver hårlængde. Du kan folde, klippe og bøje dem frit. Det unikke materiale er 80% genanvendt og genbrugt.

highlighting foam strips ColorCuts

Hurtigt og nem hårfarvning med ColorCuts hårstrimler

Hårfarvning er en populær behandling i hårsaloner. Lyse striber, der er populære overalt i verden, får dig til at smuk og mere kvindelig ud, eller kan helt ændre dit look. Farvning betyder også, at du dækker grå hår, samt gør den naturlige hårtone mørkere eller lysere.

ColorCuts-strimler lader dig udføre spektakulær hårfarvning med enhver teknik. Du kan nemt lave ombre/sombre, flamboyage, splashlight, baleyage eller lysning. Der er ingen grænser!

Skummaterialet i polystyren insulerer varmen og vedligeholder den rette hårtemperatur. Det lette materiale trækker ikke i håret når det fjernes og minimerer risikoen for termiske og mekaniske skader.

Disse unikke og innovative skumstrimler er lavet for at strømline arbejdet for hele dit personale og gøre farveproceduren så behagelig og effektiv som muligt. De giver de bedste resultater på kortere tid.

Disse letanvendelige og holdbare skumstrimler giver dig mere tilfredse kunder i løbet af dagen. Strimlerne er perfekte til alle. Det bionedbrydelige materiale bliver på håret under farvning. Strimlerne sikrer nøjagtig og jævne farveresultater langs hele hårets længde, ned til millimeteren!

De lette skumstrimler giver ultmativ præcision og godt greb – de kommer i en fin æske, og hver strimmel tilpasses formen på dit hår. Disse økovenlige strimler kan få din salon til at skille sig ud fra konkurrenterne og få tillid blandt dine kunder.

For mere information om ColorCuts produkterne, gå til hjemmesiden colorcuts.mt

lysning af hårwraps