Tid til en anmeldelse af RevitaLash!

Så er det endelig tid til min anmeldelse af RevitaLash! Jeg er så glad for at disse tre måneder endelig er overståede. Jeg kender mange piger som elsker vippebalsammer og bruger dem som del af deres daglige rutiner. Det var dog ikke den bedste oplevelse for mig, da RevitaLash forårsagede ubehagelige irritationer. Hver eneste gang jeg brugte produktet kunne jeg nærmest mærke min hud brænde! Men jeg skal nok dele min erfaring efter fordele og ulemper så du kan finde ud af om det er noget for dig.

revitalash1

Fordele
Mine vipper er helt klart blevet længere og de krøller fint. De første to måneder kunne jeg knap se nogen forskel, men så kom der gang i væksten. Jeg havde utroligt korte vipper inde mod midten af mine øjne, men de har vokset sig meget længere. Nu er det meget lettere at få fat i dem med min curler og lægge et ordentligt lag mascara. De ser især fantastiske ud når jeg bruger Hypnose Deep Black Mascara. RevitaLash fik ikke mine øjne til at skifte farve – de er heldigvis stadig grønne.

Ulemper Jeg synes ikke mine vipper er blevet mere fyldige, selvom producenten hævder at det er en af effekterne. De er blevet længere, men der er ikke kommet mange nye vipper til. De er ligeså tynde som før. Jeg valgte RevitaLash på grund af de fyldiggørende effekter der reklameres for, så jeg er utroligt skuffet. Produktet irriterede min hud; der står på indpakningen at produktet er naturligt og skånsomt, men det føltes som om jeg hældte syre på huden hver gang jeg brugte RevitaLash. Den brændende følelse blev ved i omkring fem minutter efter brug. Selvom jeg købte produktet på udsalg synes jeg det var meget dyrt… Jeg kunne slet ikke overskue at skulle købe en flaske hver tredje måned.

Alt i alt er jeg langt fra tilfreds med dette produkt og jeg er på udkig efter noget mere effektivt. Marry har anbefalet Nanolash da det ikke forårsager irritationer. Hun har brugt det i flere end fire måneder og er meget tilfreds. Hvis der er andre af jer som har prøvet Nanolash vil jeg hellere end gerne læse lidt om jeres erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *