Skønhedsvaner der hjælper dig med at passe på hud og hår

Hvis du gerne vil forbedre plejen af dit hår og hud, så er det en god idé at introducere nogle skønhedsvaner i rutinen. Disse vil helt sikkert give masser af gode effekter, gøre dig mere organiseret og måske fjerne nogle småfejl i huden.

Hårolie behandling natten over

Det er en mulighed der er bedst for folk der vasker hår om morgenen. Håroliebehandling natten over har masser af fordele. En af disse er, at dit hår får en stor dosis af værdifulde ingredienser over en længere tidsperiode. Hvordan forbereder man behandlingen? Efter du har påført en olie til håret, så flet det eller sæt det i en knold, og placer et håndklæde på puden. Det er vigtigt at vælge en olie der matcher dit hårs porøsitet.

Tør kropsbørstning

Det er en god behandling for folk der har appelsinhud og strækmærker. Tør kropsbørstning har også mange andre fordele. Det gør huden smidig, stimulerer blodcirkulationen, forbedrer hudens teint, eksfolierer døde hudceller, varmer op og virker som en massage. For behandlingen, så vælg fugtende produkter og en børste med naturhår.

Anti-cellulite kinesisk kop-massage

Meget lig en vakkum-massage men i en mindre version. Det hjælper med at behandle cellulite og strækmærker og giver lignende resultater som tør kropsbørstning. Husk på at kinesisk kop-massage kan være smertefuld og tidskrævende.

Darsonvalization

Det er en behandling der bruges til at desinficere huden. Enheden der bruges for dette, bruger elektriske impulser til at lave ozon. Darsonvalization anbefales til folk der lider af akne eller overdreven udskillelse af talg. Enheden kan bruges i både ansigtet og i hovedbunden.

Ansigtsmaske

Ansigtsmaske er helt centralt for hudpleje. Den kan bruges på forskellige måder, har flere egenskaber og virkninger. Kompositionen og teksturen af masken skal matches med en hudtype og dens behov. Det anbefales at bruge en ansigtsmaske en eller to gange om ugen efter rensning og eksfoliering af huden. Brug den også før større events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *